28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

27 Temmuz 2018 Kanlı ay burçlara etkisi ne oldu

Kanlı ay burçlara etkisi ne oldu merak ediliyor. 27 Temmuz’da gerçekleşecek Kanlı Ay ise 100 yılın en uzun Kanlı Ay’ı olma özelliğini taşıyor. Tutulma, 27 Temmuz akşamı 20:15’de başlayacak ve 02:28’de sonlanacak. Aşk, iş, para ve sağlık konusunda 12 burcu ne bekliyor araştırılıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için günlük yorumlar star.com.tr’de yer alıyor.

26 Temmuz 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
27 Temmuz 2018 Kanlı ay burçlara etkisi ne oldu

Kanlı ay burçlara etkisi nasıl olacak merak ediliyor. 27 Temmuz’da gerçekleşecek Kanlı Ay ise 100 yılın en uzun Kanlı Ay’ı olma özelliğini taşıyor. Tutulma, 27 Temmuz akşamı 20:15’de başlayacak ve 02:28’de sonlanacak Vatandaşlar internet üzerinden burç yorumlarını araştırıyor. 

 

Kanlı ay tutulmasının burçlara etkileri neler?

Koç Burcu: Kafanızı kurcalayan konular atık netlik kazanabilir. Yalnız Koçlar kısa bir süre sonra biriyle tanışabilir. İlişkisinde sorunlar olanlar ise ilişkilerini bitirme noktasına getirebilir. Bebek yapmayı düşünen çiftler içinse en ideal zamanlardan biri.

 

Boğa Burcu: Bu dönemde ev ve aile içinde huzura odaklanmak iyi olabilir. İçsel yaptığınız şeyler bazı konularda uyumsuzluk getirebilir. Önünüzdeki zamanın iyi geçmesi için sağlam işler peşinde olup ayağınızın yere sağlam basması gerekir.

İkizler Burcu: Seyahatler ve iletişim trafiğiniz bir zaman sonra sizi yorabilir. Çevrenize karşı kırıcı olmamaya özen gösterin aksi halde tutulmanın da etkisiyle telafi edemeyeceğiniz sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Maddi gelirlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir ve hayatınız biraz değişime gidebilir ancak doğru kararlar vermeniz şartıyla. Önünüzdeki süreçte gelir gider dengesini iyi gözetmenizde fayda var.

Aslan Burcu: Ortak kazanımlarla ilgili ve de ilişkilerle ilgili doğru kararlar vermenizin zamanı geldi. İçindeki ışığı çevresine yaymayı seven aslanların iç sesine kulak vermeleri gerekir. Burcu Aslan olan kadınların kadınsal sağlık sorunlarına dikkat etmesi gerekir.

Başak Burcu: Önünüzdeki süreçte sağlığınıza, zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gizli aşk yaşayanların aşkı gizli kalmayabilir.  Bu dönemde biraz inzivaya çekilmeniz iyi olabilir.

Terazi Burcu: Sosyal hayatınızın ve çevrenizin önem kazandığı bir sürece giriyorsunuz. İlişkiler ve iletişim konularında artış söz konusu olabilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir işiniz sonunda onay alabilir. Bu süreçte gizli bir aşk ve hayranınız da ortaya çıkabilir.

Akrep Burcu: Kariyer hayatınızla ilgili planlama yapmanız gereken önemli bir süreç sizi bekliyor. Bazı kişiler için istifalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu süreçte işinize yarayacak şey biraz hareket ve cesaret.

Yay Burcu: Hayatınıza yön vereceğiniz, ilerleyeceğiniz ve tecrübe kazanacağınız süreç sizi bekliyor. Eğitimin devamlılığı için karar vermeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Uzun süredir başınızı ağrıtan hukuksal bir mevzu artık netlik kazanabilir.

Oğlak Burcu: Hiç beklemediğiniz bir yerden miras gelebilir. Sağlığınızla ilgili bir konuda bir tedavi ve ameliyat söz konusu olabilir. Kredi ve ortak yatırımlarla ilgili işlerinizde avantaj sizinle olabilir.

Kova Burcu: Evlilik hayatınızda sorunlar varsa çözüm için hızlı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bekarlar içinse ciddi ilişkiler ve evlilik süreci söz konusu olabilir. Bu dönemde maddiyatla ilgili yeni gelişmeler ve yeni ortaklıklar söz konusu olabilir.

Balık Burcu: Sağlığına dikkat etmesi gereken burçlardan birisiniz. Sağlık sorunlarınızın nedeni iş yoğunluğu ve fiziksel yorgunluk olabilir. Çalışma hayatınızda yeni kararlar eşliğinde terfi olabilir.

 

EN ÇOK KİMİ ETKİLEYECEK?

Bu tutulma 28 Temmuz-5 Ağustos Aslanlar, 27 Ocak-3 Şubat Kovalar, 27 Nisan-3 Mayıs Boğalar, 29 Ekim-5 Kasım Akrepler için birinci derece etkili olabilir.

 

TUTULMANIN TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ NELER?

Tutulma Türkiye haritasında 8. eve denk düşmektedir. Mundane yani dünya astrolojisine göre 8. ev ölüm oranlarını, cenazeleri, adli tıp, yabancı hisse senedini, tahvilleri, bankaları, vergi, ulusal borç, faizler, miraslar, sermaye, sigorta şirketleri, tazminatlar, sosyal güvenlik, yatırımlar, kamu gelirleri, uluslararası borçlar, düşmanların mali durumunu, kriz, değişim ve dönüşümü gösterir. Tutulma Türkiye üzerinde bu konular üzerinde daha çok etkili olacaktır. Tutulma ile ekonomik anlamda yapılanmaya doğru gidilebilir. Merkez bankası temelli yapılanmalar olabilir. Tutulma ile birlikte bazı yabancı yatırımcılar ülkeden çekilebilir, özellikle teknoloji şirketleri olabilir.

Sigorta sisteminde yeni bir yapılanmaya gidilebilir. Sosyal haklar, tazminat haklarına ilişkin yeni uygulamalar, kararlar çıkabilir. Siber saldırılar gündeme gelebilir. İnternet üzerinden bir kriz çıkabilir. Elektrik kesintileri ya da teknoloji üzerinden bir hamle gerçekleşebilir. Faiz oranlarında artışlar, zamlar, vergi oranlarında artışlar olmasını bekleyebiliriz. Ödeme sistemleri, vergiler, borçlar, diğer ülkelerle yaptığımız anlaşmalar sonucu elde ettiğimiz gelirler konusunda stresli durumlar söz konusu olabilir. Borsa ve piyasalar şu sıralar güvenli olmayabilir, spekülatif yatırım araçları güven vermeyebilir, yatırımların kendini güvensiz hissettiği bir döneme işaret edebilir. 2 aylık süreçte doların dikkatle izlenmesi gerekir.