13 Mayıs 2024 Pazartesi / 6 Zilkade 1445

Antalya'da kaza! Demirlerin altında kaldı

Antalya'da devrilen demir profillerin altında kalan hurdacı, yaralandı.

DHA11 Kasım 2020 Çarşamba 17:59 - Güncelleme:
Antalya'da kaza! Demirlerin altında kaldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, demir deposundaki profillerin kayarak devrilmesi sonucu kapalı olan kepenkler yıkıldı. O sırada deponun önünden bisikletiyle geçen hurdacı Ahmet Besili (59) yaralanırken, depo önünde park halindeki buluan araç da zarar gördü.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde saat 16.30 sıralarında bir depodaki demir profiller dökülerek, kepenklerin yıkılmasına neden oldu. Demir profillerin aralarında bulunan paletlerin kaymasıyla döküldüğü düşünülürken, bu sırada deponun önünden bisikletiyle geçen ve hurdacı olduğu öğrenilen Ahmet Besili, demir paletlerin altında kalarak yaralandı. Deponun kapalı olması nedeniyle başka kimsenin yaralanmadığı olayda, depo önünde park halinde bulunan otomobil de zarar gördü.

Çevredeki esnafın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı Ahmet Besili, ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Besili'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.