30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

AÖL soruları sonuçları açıklandı mı

AÖL soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖL sınavı soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

9 Temmuz 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
AÖL soruları sonuçları açıklandı mı

AÖL soru ve cevaplarına göre, öğrenciler doğru ve yanlış hesaplaması yaparak sınav sonuçlarına dair tahminlerde bulunacaklar. Açıköğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavı 7 Temmuz Cumartesi günü tamamlandı. Sınav sonuçları öncesinde bir tahmin yürütmek isteyen açık lise öğrencileri şimdi AÖL soruları ve cevaplarını bekliyor. Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 3. dönem sınavları ardından gözler soru-cevap duyurusuna çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yılki takvimine göre AÖL sonuçları 31 Temmuz’da erişime açılacak.

MEB GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN...


Açıköğretim Lise yani AÖL 3. Dönem sınavları 7-8 Temmuz’da yapılacak. MEB tarafından yapılacak olan AÖO ve AÖL sınavları için ter dökecek binlerce öğrenci AÖL sınav sorularının nasıl olacağını merak ederken, MEB 2018 Açık lisesınavına girecek öğrenciler sınav bittiğinde AÖL MEB 3. Dönem sınav soruları ve cevaplarını merak ediyor. Açıköğretim Lise sınav sonuçları MEB'in internet (odsgm.meb.gov.tr) sayfasında yayınlanacak. Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi 7 Temmuz 2018 sınavları gerçekleştiriliyor.

AÖL sınavına giren adaylarla sınav sorularını tartışıyoruz.



Milli Eğitim Bakanlığınca, açık öğretim kurumları birinci dönem sınav heyecanı sürüyor. Sınavlar 7 temmuz 2018 tarihinde (bugün) gerçekleştiriliyor.

AÖL sınavları 3 oturum şeklinde gerçekleşecek. Sınavın ilk oturumu yarın (cumartesi günü) saat 09.30'da başlayacak. İkinci oturum ise cumartesi günü öğlen 14.00'da yapılacak. Sınavın 3. oturumu ise 8 Temmuz Pazar günü saat 9.30'da yapılacak.

AÖL SINAV SORULARI VE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL soru ve cevapları yarın (8 Temmuz) yapılacak son sınavın ardından bir kaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 3. dönem sınav sonuçları ise 31 Temmuz'da açıklanacak.