7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Arda Ayten kimdir, nereli? Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten ne kadar kazandı?

Arda Ayten kimdir, nereli? Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten ne kadar kazandı? merak ediliyor. Atv ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni sezonunda heyecan doruktaydı. Kim Milyoner Olmak İster'in sezon finalinde yarışan Arda Ayten 1 Milyon TL'lik büyük ödüllü soru için yarıştı. Ayten, geçen sezon programın süresi yetmediği için final sorusunu görememiş ve yeni sezona kalmıştı. Kim Milyoner Olmak İster dün akşam kaldığı yerden devam etti ve yeni sezon 1 milyonluk soru ile açıldı. Arda Ayten kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten 1 milyonluk soruyu bildi mi? gibi soruların yanıtları da merak ediliyor. Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ile ilgili detaylar haberimizde..

6 Ekim 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arda Ayten kimdir, nereli? Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten ne kadar kazandı?
Atv ekranlarının fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster dünakşam tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi.. Kim Milyoner Olmak İster'in sezon finalinde yarışan Arda Ayten 1 Milyon TL'lik büyük ödüllü soruya kadar gelmişti. Ancak programın süresi yetmediği için final sorusunu görememiş ve yeni sezona kalmıştı. Kim Milyoner Olmak İster yeni sezona 1 milyonluk soru ile başladı. Heyecanla beklenen milyonluk soru dün akşam açıldı.  Arda Ayten kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten 1 milyonluk soruyu bildi mi? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu. Kim Milyoner Olmak İster Arda ve 1 milyonluk soru hakkında merak edilenler sizlerle..
 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU HEYECANI! 

 
ARDA AYTEN KİMDİR? 
Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu dile getiren Arda Ayten, henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor. Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.
 

 
Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi.
 
Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulunması seyircilerin gönlünü fethetti.
Yarışma boyunca bilgisini ve kültürünü konuşturarak başarılı bir performansa imza atan Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri dağladı.
 

 
KİM MİLYONER OLMAK İSTER ARDA AYTEN 1 MİLYONLUK SORUYU BİLDİ
 
 
Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni sezonuyla Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda ekranlara geldi. Yarışmada Arda Ayten isimli yarışmacı milyonluk soruya yanıt verdi.
 
Kim Milyon İster'de milyonluk soru: On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında bu kelimelerden hangisi daha az geçer?" 
 
Şıklarında Vatan, Kan, Toprak ve Yurt olan sorunun doğru yanıtı bulabilmek için İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyarak en az geçen kelimeyi bulmaya çalıştı. Son 2 kıtayı unutunca zor anlar yaşadı.Milyonluk sorunun yanıtı olarak Arda, toprak yanıtı verdi. Yanıt verdikten sonra emin olamayan genç yarışmacı acaba hata mı yaptım diyerek kısa süreliğine pişmanlık yaşadı.
 
1 milyonluk sorunun doğru yanıtının toprak olduğu ortaya çıkınca stüdyoda büyük sevinç yaşandı. Arda Ayten'in annesi ve anneannesi gözyaşlarına hakim olamadı.