2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

BİM market indirimleri devam ediyor

3 Ağustos BİM aktüel kataloğunu incelediğimiz zaman ilk gözümüze çarpan en önemli ürünlerden bir tanesi hiç şüphesiz 26 Jant bisiklet olarak görünüyor. Fiyat olarak 299TL olan bu bisiklet piyasa fiyatının çok altında alıcılara sunuluyor.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
BİM market indirimleri devam ediyor

BİM 3 Ağustos indirimleriyle merak ediliyor. Gelin hep birlikte BİM kataloğu inceleyelim. Aktüel Semti olarak Bim 3 Ağustos Kataloğunu incelediğimizde Bim yaz ayının gelmesiyle birlikte aktüel kataloglarında daha çok yaz ürünlerine ağırlık vermiş. Aktüel Kataloğunda yer alan bir diğer ürün Dijitju Vantilatör. Sıcak günler geçirdiğimiz bu günlerde vantilatöre olan ihtiyacımız baya bir artıyor.

 

BİM AKTÜEL İNDİRİM LİSTESİ

 

Belderia 26 Jant Bisiklet

Bim Yaz Aylarını düşünmeyi ihmal etmiyor. 3 Ağustos aktüel kataloğunu incelediğimiz zaman ilk gözümüze çarpan en önemli ürünlerden bir tanesi hiç şüphesiz 26 Jant bisiklet olarak görünüyor. Fiyat olarak 299TL olan bu bisiklet piyasa fiyatının çok altında alıcılara sunuluyor. Ayrıca Bisiklette bulunan Jantlar Aliminyum’dan üretildiğinden dolayı jantlar daha bir hafif hale gelmiş. BimAktül Kataloğunda satılan bu ürüne 299 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

 

Aktüel Semti olarak Bim 3 Ağustos Kataloğunu incelediğimizde Bim yaz ayının gelmesiyle birlikte aktüel kataloglarında daha çok yaz ürünlerine ağırlık vermiş. Aktüel Kataloğunda yer alan bir diğer ürün Dijitju Vantilatör. Sıcak günler geçirdiğimiz bu günlerde vantilatöre olan ihtiyacımız baya bir artıyor işte Bim’de bunu düşünmüş ve müşterileri İçin ayaklı vantilatör getirmiş. Bim Aktüel Kataloğunda yer alan bu ürün sayesinde sadece 65TL ödeyerek kendinizi serinletebilirsiniz.

 

Bim bayanları unutmamış 3 Ağustos Bim Aktüel Kataloğunda bayanlar için 6 parça çelik tencere seti yer alıyor. Mutfaklarında kolaylık sağlamak isteyen hanımlar bim aktüel kataloğunda yer alan bu ürünü 79TL ödeyere mutfaklarına ekleyebiliyor.

 

Bim 3 Ağustos Aktüel ürünler kataloğunu incelediğimiz zaman gözümüze çarpan bir diğer ürün ise çocuk oturaklı klozet kapağı. Çocukları olanlar için büyük kolaylık sağlayan bu klozet kapağı hem büyükler hemde küçükler için büyük kolaylık sağlıyor. Çocuklarınız normal klozete oturamıyor veya hijyen konusunda endişe duyuyorsanız bu kolzet kapağı tam size göre. Üstelik fiyat olarakta normal klozet kapağı ile aynı fiyatta. Bim Aktüel kataloğunda yer alan bu ürünün fiyatı ise sadece 19.90TL

 

Malum yaz aylarının gelmesi ile birlikte Termos kullanımıda artmış bulunmakta. Bim aktüelde yer alan Termosun içi cam olarak üretilmiş. 1 Litre kapasiteli bu termosa 17.50TL ödeyerek sahip olabilir ve içeceklerinizi aynı sıcaklıkta muhafaza edebilirsiniz.

 

PiccoloMondi Oyuncak

Bim aktüel kataloğunu incelemeye devam ediyoruz. Bim 3 Ağustos’ta çocuklarıda unutmamış. Özellikle kız çocuklarının ilgisini çeken bu kız bebek oyuncak seti içerisinde küvet ve duş teknesi bulunduruyor. Çocuklarınızın severek oyunlar oynayacağı bu ürün bim aktüel kataloğunda 75TL ‘lik fiyatı ile yer alıyor.

 

BİM 3 AĞUSTOS AKTÜEL ÜRÜNLER