28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Bingöl Elazığ'da okullar yarın tatil mi?

Bingöl Elazığ'da okullar yarın tatil mi? soruların yanıtları kar yağışının etkili olmasıyla birlikte aranan konular arasında.

9 Ocak 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Bingöl Elazığ'da okullar yarın tatil mi?

Kar yağışının etkili olacağı il ve ilçelerde sıklıkla araştırılan konuların başında yer alan "okullar tatil mi" sorusunun yanıtına bu haberimizde yer verdik. Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilik tarafından Elazığ, Bingöl için henüz kar tatili haberi ile ilgili yeni açıklama gelmedi. 10 Ocak'ta Elazığ, Bingöl için okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili MEB ve Valilikten gelebilecek son dakika açıklamaları bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Elazığ, Bingöl'de okullar kar tatili beklerken 10 Ocak MEB ve Valilikten gelen son kar tatili açıklamaları geldi.

YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI?
BİNGÖL

Bingöl'de, aşırı buzlanma ve kar nedeniyle merkez ve 6 ilçede eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, aşırı buzlanma ve yoğun kar yağışının neden olduğu olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ile Adaklı, Karlıova, Kiğı, Solhan, Yayladere ve Yedisu ilçelerindeki tüm okullarda yarın eğitime ara verildiği belirtildi. 

Genç ilçesinde de taşımalı eğitim kapsamındaki okulların yarın tatil edildiği ifade edilen açıklamada, kamuda görev yapan engelli ve hamile çalışanların da yarın idari izinli sayılacağı aktarıldı. 

ELAZIĞ - PALU - KARAKOÇAN

Kar yağışı nedeniyle Elazığ'ın Karakoçan ve Palu ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Karakoçan ilçemizde 17, Palu ilçemizde 20 köydeki taşıma kapsamındaki öğrenciler için 10.01.2019 Perşembe günü kısmi tatil kararı alınmıştır"denildi.

9 OCAK ÇARŞAMBA

ELAZIĞ

Elazığ'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

BİNGÖL

 

Bingöl'de de yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği açıklandı.

İL İL HAVA DURUMU RAPORU 

 

 

9 OCAK 2019 ÇARŞAMBA HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

ADANA'YA KAR ENGELİ! O İLÇE DE OKULLAR TATİL


ADANA'nın Pozantı ilçesinde aşırı kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Pozantı'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar tatil edildi. Pozantı Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bir gün süre ile idari izinli olduğu bildirildi.

Van'da 3, Bitlis ve Hakkari'de 1'er ilçede okullara kar tatili

VAN'ın Çatak, Bahçesaray, Başkale, Bitlis'in Adilcevaz ile Hakkari'nin Çukurca ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil edildi.

Bölgede etkisini artıran yoğun kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle Van'ın Çatak, Bahçesaray ve Başkale ile Bitlis'in Adilcevaz ile Hakkari'nin Çukurca ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

DENİZLİ'NİN O İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

Denizli'nin Acıpayam, Babadağ, Bozkurt, Çameli, Çardak, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Acıpayam, Babadağ, Bozkurt, Çameli, Çardak, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle okulların bir gün tatil edildiğini belirtti.

Oğuz, Baklan, Çal ve Honaz ilçelerinde ise taşımalı eğitim verilen okullarda 1 gün süreyle eğitim yapılmayacağını kaydetti.