20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Canan Karatay sırrını ilk kez açıkladı! Amerikalılar peşine düştü

Ünlü doktor Canan Karatay ABD'de yaşadığı dönemde Türkiye'den getirttiği doğal sabunlarla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Yıllardır doğal yeşil sabun kullandığını belirten Canan Karatay ABD'de yaşadığı dönemde de Elazığ'dan getirttiğini ve ülkede gündem olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Akşam16 Mayıs 2022 Pazartesi 19:15 - Güncelleme:
Canan Karatay sırrını ilk kez açıkladı! Amerikalılar peşine düştü

Prof. Dr. Canan Karatay yıllardır aynı sabunu kullandığını ve ABD'de yaşadığı dönemde de aynı sabunu Türkiye'den getirttiğini söyledi. ABD'de yaşadığı dönemde Elazığ'dan getirttiği doğal sabuna özel ilgili olduğunu belirten Canan Karatay, ABD'lilerin doğal sabunun peşine düştüğünü söyledi.

CANAN KARATAY: CİLDİ PÜRÜZSÜZ YAPIYOR

Ünlü doktor doğal sabunun cilde çok faydalı olduğunu ve pürüzsüz bir cildin oluştuğunu söyledi. Akşam'a konuşan Canan Karatay'ın doğal sabun hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

"Yıllardır yeşil kalıp sabun kullanırım. Amerika'dayken de gelen gidenlerden hep yeşil kalıp sabun istedik. Şöyle bir anım var. Bir arkadaşımın kız kardeşine onkoloji tedavisi uygulanıyordu. Meme kanseri oldu. Kemoterapi sırasında ayaklarında ve ellerinde yaralar açıldı. Amerika'da her şey denendi. Konuşurken arkadaşıma kardeşi için yeşil kalıp sabunu önerdim. Elazığ'dan saf zeytinyağlı sabun geldi. Kimyasalları kesti ve o kız sabun kullandı. 15 günde ellerinde hiçbir şey kalmadı. Bu şekilde sabun popüler oldu. Bundan sonra misafirliğe giderken Amerikalılar benden sadece yeşil kalıp sabun istedi. Bu da arkadaşlarım arasında böyle bir anıydı."

Canan Karatay "Bu besin hayatınızı mahveder" diyerek uyardı: Sofranızdan tamamen uzak tutun!