27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çukur yeni bölüm tarihi belli mi?

Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularının yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çukur dün akşam Show TV yayın akışında yer almıyordu. Dizinin takipçileri Çukur neden yok, yeni bölüm ne zaman merak ediyor. Yayıncı kuruluş, dizini fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi belirlendi. Kanal yönetimi dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünün ertelenmesine karar vermişti. Çukur yeni bölümü hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

15 Ekim 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çukur yeni bölüm tarihi belli mi?
Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Perihan Savaş, Şenay Gürler ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin rol aldığı Çukur, bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Tüm Çukur takipçileri Çukur bu akşam neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Show TV ekranlarında diziseverlerle buluşan Çukur'un yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur'un yeni bölümü 14 Ekim'de izleyiciyle buluşmado. Çukur yeni bölümüne dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
ÇUKUR BU HAFTA NEDEN YOKTU?
Kanal yönetimi dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünün ertelenmesine karar verdi. Dizinin ertelenme sebebi ise Pazartesi akşamı Fransa-Türkiye milli maçının olması.
 
ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 
Çukur dizisinin yeni bölümü 21 Ekim pazartesi günü yayınlanacak.
 

ÇUKUR 3. SEZON 5. BÖLÜM İLK SAHNE- TIKLAYINIZ

 

 
İŞTE SHOW TV YAYIN AKIŞI
 
12:30 Kuaförüm Sensin
 
16:00 Damat Bayıldı
 
18:45 Show Ana Haber
 
20:00 Güldür Güldür Show
 
21:45 Çukur (tekrar)
 
00:45 Aşk Ağlatır (tekrar)
 

 
SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Çukur 3. sezonun 4. bölümünde (71. Bölüm); Yamaç’ı Azer, Akın ve Timsah’ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek. Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım gelecek.
 
Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç’a ulaşmaya çalışacak. Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek.