26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Deliha konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Deliha nerede çekildi?

Deliha nerede çekildi? Deliha konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Gupse Özay, Derya Alabora, Barış Arduç ve Cihan Ercan'ın olduğu Deliha filmi dün akşam saat 20:00'da Kanal D'de ekranlara geldi. İzleyenlerine keyifli dakikalar yaşatan Deliha filmi kahkaha tufanı yaşatacak. Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha’yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor.

24 Kasım 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Deliha konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Deliha nerede çekildi?
 
Başrollerinde Gupse Özay, Derya Alabora, Barış Arduç ve Cihan Ercan'ın olduğu Deliha filmi dün akşam saat 20:00'da Kanal D'de ekranlarına geldi.  Hakan Algül'ün yönetmenliğinde çekilen komedi türündeki film 2014 yılında vizyona girdi. Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha’yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Peki, Deliha nerede çekildi? Deliha konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm bu soruları sizler için yanıtladık. 
 
 
DELİHA NEREDE ÇEKİLDİ? 
Deliha'nın çekimleri İstanbul'un pek çok çeşitli yerinde ve İzmir'in Şirince ile Selçuklu beldelerinde gerçekleştirildi.
 

 
DELİHA KONUSU NEDİR?
Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha’yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleri.10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline “Deliha” diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.
 

 
DELİHA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?
Gupse Özay
Derya Alabora
Cihan Ercan
Barış Arduç
Zeynep Çamcı
Hülya Duyar
Cenk Durmazel
Korhan Herduran