25 Haziran 2025 Çarşamba / 29 ZilHicce 1446

Dünyaca ünlü futbolcu Benzema, Fatih'te iftar programına katıldı

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema, İstanbul Fatih'te iftar programına katıldı.

7 Haziran 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Dünyaca ünlü futbolcu Benzema, Fatih'te iftar programına katıldı
İftar programı için Fatih’e gelen Cezayir asıllı Fransız futbolcu önce Fatih Belediyesine gelerek Fatih Belediye Başkanını makamında ziyaret etti. 
Ünlü futbolcuyu makamında ağırlayan Başkan Demir, Benzema’ya Fatih’in tarihi ve tarihi eserleri hakkında bilgi verdi. Uzun sohbetin ardından Başkan Demir, Benzema’ya Süleymaniye Camii’nin minyatürünü hediye etti. 
Benzema ve başkan Demir daha sonra amatör futbolcu iken kaza geçirip yatağa mahkum  yaşayan 45 yaşındaki Zekeriya Akgül’ü evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı. 
Ünlü futbolcunun mahallelerine geldiğini duyan çocuklar Benzema’ya yoğun ilgi gösterdi.
 
İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen Fransız oyuncu Karim Benzema, ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir oradan Haseki Sultan Külliyesi önünde kurulan sokak iftarına konuk oldu. 
Benzema ve Demir, burada iftarını birlikte açtı. Ramazan nedeniyle Türkiyeyi ziyaret eden müslüman oyuncu iftar öncesi Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte ilçede yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu.

ÖNERİLEN VİDEO

AK Parti'den Babalar Günü'ne özel video

Kapat
Video yükleniyor...