10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

İki ayağı kesilen Sevinç'e sürpriz bayram hediyesi

Burun ameliyatından sonra, iki ayağı kesilen Sevinç Çelik'in imdadına Bağcılar Belediye Başkanı yetişti.

27 Temmuz 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İki ayağı kesilen Sevinç'e sürpriz bayram hediyesi

Ameliyattan sonra kaptığı enfeksiyon sonucu iki ayağı da kesilen Sevinç Çelik’in yardım çağrısına Başkan Lokman Çağrıcı karşılık verdi. Tekerlekli akülü aracına kavuşan Sevinç Çelik, bayrama mutlu girdi.

Anadolu yakasında özel bir hastanede burun ameliyatı olduktan sonra kaptığı enfeksiyonsonucu iki ayağı da kesilen Sevinç Çelik’in yardım çağrısına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yanıt verdi. Çağırıcı, televizyonda görüntülerini izlediği 25 yaşındaki bir çocuk annesi Sevinç Çelik’e, bayramı mutlu geçirmesi için akülü bir araç hediye etti.

Bağcılar Belediyesi yetkilileri dün akülü aracı Maltepe’de oturan Sevinç Çelik’in ailesine teslim etti.  Mayıs ayından bu yana sağlık yönünden birçok sıkıntılar yaşadığını belirten Sevinç Çelik, “Bu kısa sürede maddi manevi yıprandık. Yürüyerek girdiğim hastaneden ayaklarım kesilerek çıktım.  Yürümek benim için artık imkansız. Bir tekerlekli sandalyem olsun istedim. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’ya çok teşekkür ederim. Sayesinde bu bayramı bir nebzede olsa mutlu geçireceğim. Allah kendilerinden razı olsun.” diye konuştu.

Yaşadığı bu durumdan dolayı psikolojik sorunlarının oluştuğunu belirten Sevinç Çelik; “ Psikoloğa ve hasta yatağına ihtiyacım var.  Kendi yatağımdan düşme tehlikesi yaşıyorum. Ayrıca hastaneye gitmem için ambulans gerekiyor.” dedi. 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Sevinç Çelik’in yaşadığı sağlık sorunlarını televizyonda izlediğini belirterek, “Sevinç kardeşimize Allah şifalar versin. İstedim ki bu bayramda bir nebze de olsun yüzü gülsün. Bayramı yatakta geçirmesin. Kendisine tekerlekli akülü araç hediye ettik .Bu araç hayatını az da olsa kolaylaştıracak” diye konuştu.