19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İngilizce öğrenmenin en kısa yolu!

Almanya’nın Maximillian Üniversitesi’nden alınarak Türkiye’ye getirilen bir yöntemle '5 Günde İngilizce' öğretiliyor. Üstelik garanti de veriliyor.

18 Kasım 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İngilizce öğrenmenin en kısa yolu!
Türkiye’de dil öğrenmek geçmiş yıllara göre çok daha basit bir duruma geldi. Artık günümüzde 5 günde İngilizce öğrenmek mümkün.

Geçmiş yıllarda dil öğrenmek için aylarca kursa gitmek gerekirken, günümüzde bu çok daha basite indirgenmiş durumda. Uzun zamanlı kurslarda dil öğrenmenin zor olduğu bilinen bir gerçek. Bu kurslarda başarılı olan insan sayısı oldukça az. 5 günde İngilizce öğrenilmesini sağlayan "5 Günde İngilizce Programı" da zaten bu nedenle Türkiye'ye getirilmiş.

5 Günde İngilizce Programı, zamandan da büyük tasarruf sağlıyor. İş yoğunluğu nedeniyle dil eğitimini sürekli ertelemek zorunda kalanlar, program sayesinde bu tür bir sıkıntıdan da kurtuluyor. Yaşı ilerlemiş bireyler de "5 Günde İngilizce Programı" ile dil öğrenebiliyor. "5 Günde İngilizce Programı"na katılmak için üst bir yaş sınırı bulunmuyor.

Bu programlar arasında "5 Günde İngilizce Programı"nın daha öne çıktığını söylemek sanırız yanlış olmaz. Çünkü Türkiye’deki birçok işadamı, politikacı ve sanatçıların yanında büyük şirketler de "5 Günde İngilizce Programı"nı tercih ediyor.

"5 Günde İngilizce Programı" Almanya’nın Maximillian Üniversitesi’nden alınarak Türkiye’ye getirilmiş. 2001 yılından bu yana da Türkiye’de uygulanıyor. Program, sayesinde binlerce kişi İngilizce eğitimi almış.

İngilizce Konuşma ve Öğrenme Garantisi?
Bütün dünyada İngilizce artık ortak dil olarak kullanılıyor. Çoğunlukla sanat, eğitim, ticaret ve spor alanlarında İngilizce konuşuluyor. Yazılı bir belge olmamasına rağmen İngilizce ikinci dil olarak kabul ediliyor. Bu nedenle de günümüzde hemen İngilizce öğrenmek için "5 Günde İngilizce Programı"na oldukça fazla ilgi gösteriliyor.

Bu program, İngilizce öğrenme ve konuşma garantisi sunan tek İngilizce eğitim programı olarak dikkat çekiyor.

Kişiye Özel Teknikler...
İngilizce programında her birey için yarı metot geliştiriliyor ve bu metotlar uygulanıyor. "5 Günde İngilizce Programı"na katıldıktan sonra İngilizce öğrenmek garanti, ki bu garanti de programın Türkiye uygulayıcısı olan Alta Eğitim tarafından veriliyor.

Kişinin başlangıçtaki İngilizce bilgisine göre "5 Günde İngilizce Programı"nda İngilizce öğrenme garantisi sunuluyor. Hiç İngilizcesi olmayanlar "5 Günde İngilizce Programı"ının ardından tek başlarına yurtdışına çıkacak biçimde İngilizce öğreniyor. "5 Günde İngilizce Programı" başlamadan her bireye program bittiğinde geleceği İngilizce seviyesi yazılı olarak belirtiliyor.