25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

3 bin 264 personel alımı yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) için farklı birimlerden toplam 3 bin 264 personel alımı yapılacağını açıklayan İŞKUR, ilanın son günün müracaatları kabul ediyor.

16 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
3 bin 264 personel alımı yapılacak!

GSB, İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alımları hakkında detayları paylaştı. Birimlere göre personel alımı sayıları değişiklik gösterecek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı, İŞKUR ile tamamlanacak. Başvuru sırasında gerekli belgeler, başvuru genel ve özel şartları ve diğer detaylar daha sonra GSB'nin resmi internet sayfası ve İŞKUR üzerinden açıklandı.

İŞKUR aracılığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvuruları başladı ve vatandaşlar açılan ilana yoğun ilgi gösteriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım ilanını resmen duyurdu! Bu ilana başvuru yapmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili araştırmaları artıyor. Bir çok genç, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanına nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığına 3 bin 243 'sürekli işçi' alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular bugünden itibaren İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılacak.