25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İŞKUR memur ve personel alım ilanları yayında! İŞKUR güncel iş ilanları sizlerle

İŞKUR güncel iş ilanları yoğun olarak araştırılan konuların başında geliyor. İŞKUR memur ve personel alım ilanları yayında. Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili güncel duyurular yayınladılar. Bu kapsamda Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları 26 Ağustos’ta başlayacak. Birçok kamu kuruluşu da İŞKUR üzerinden ilanlarını yayınlıyor ve personel alımlarını bu şekilde yapıyorlar. Güncel İŞKUR ilanlarının tamamına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler...

17 Ağustos 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İŞKUR memur ve personel alım ilanları yayında! İŞKUR güncel iş ilanları sizlerle
İŞKUR güncel iş ilanları merak ediliyor. İŞKUR memur ve personel alım ilanları yayında. İŞKUR üzerinden binlerce personel alımı gerçekleştiriliyor. Birçok kamu kuruluşu da İŞKUR üzerinden ilanlarını yayınlıyor ve personel alımlarını bu şekilde gerçekleştiriyorlar. Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili güncel açıklamalar yayınladılar. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları 26 Ağustos’ta başlayacak. İŞKUR güncel iş ilanlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI
 

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 
ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI YAPACAK
Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatında 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”a göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere; unvanı ve nitelikleri belirtilen toplamda 57 sözleşmeli pozisyon için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli personel istihdamı yapılacaktır.
 
Başvurular 26 Ağustos 2019 günü saat 10:00'da başlayıp, 06 Eylül 2019 günü saat 17:00 itibarıyla sona erecektir.
 
 
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI YAPIYOR
Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 12.000 sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır.
 
Adaylar tercihlerini, 7 - 21 Ağustos 2019 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecektir. ÖSYM’ye veya Sağlık Bakanlığına posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.
 
Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ve Sağlık Fizikçisi pozisyonlarında tercih yapmak isteyen ve ilgili alanlarda lisansüstü (yüksek lisans veya doktora) öğrenim görmüş adayların, 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.
 

 
DİĞER İŞ İLANLARI
 
İŞKUR iş ilanları resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Haberimiz içerisinde bulunan ekran üzerinden arama kriterlerini seçerek kendinize uygun iş ilanına ulaşabilirsiniz. Aradığınız pozisyonun, meslek grubunun, Çalışma yeri, ülke, il, ilçe, meslek, öğrenim durumu, işyeri türü, ilan no, işyeri unvanı gibi bilgilerin doldurulması gerekiyor.
 
Temizlik görevlisinden büro memuruna, aşçıdan plastik enjeksiyon üretim elemanına, muhasebeciden grafikere pek çok iş kolundan binlerce personel için iş ilanları yer alıyor. 
 
İŞKUR’A NASIL KAYIT OLUNUR?
 
İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır.
 
İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır.
 
Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.
 
Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir.
 
Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.