16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

MasterChef Cemre gitti mi? MasterChef Cemre diskalifiye mi oldu?MasterChef Cemre Uyanık kimdir?

MasterChef Cemre diskalifiye mi oldu? MasterChef Cemre Uyanık kimdir? gibi soruların yanıtları tüm MasterChef Türkiye izleyicileri tarafından merak ediliyor. MasterChef'in favori yarışmacıları arasında yer alan Cemre Uyanık, sosyal medya hesabından yarışmayla ilgili tüm paylaşımlarını silip Amerika'dan video paylaştı. Cemre, MasterChef'in Instagram hesabını da takipten çıkardı. Bunun üzerine sosyal medyada Masterchef Cemre Uyanık'ın diskalifiye olması ile ilgili iddialar ortaya atıldı. Cemre Uyanık Masterchef'ten ayrıldı mı? sorusunun yanıtını sizler için aratırdık. İşte tüm merak edilenler..

12 Kasım 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
MasterChef Cemre gitti mi? MasterChef Cemre diskalifiye mi oldu?MasterChef Cemre Uyanık kimdir?
Masterchef Türkiye'de ardı arkası kesilmeyen krizler yaşanmaya devam ediyor. MasterChef Cemre diskalifiye mi oldu? MasterChef Cemre Uyanık kimdir? gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor.  MasterChef'in iddialı yarışmacıları arasında yer alan Cemre'nin diskalifiye olduğu iddia edildi. Sosyal medyada karşılıklı yapılan hamleler kafaları karıştırdı. Cemre, sosyal medya hesabından yarışmayla ilgili tüm paylaşımlarını sildi ve Amerika'dan video paylaştı. Ayrıca Cemre, MasterChef'in Instagram hesabını da takipten çıkardı. Cemre'nin bu hamlesinin ardında MasterChef Türkiye de Instagram hesabından Cemre'yi takipten çıkardı. Peki, MasterChef Cemre diskalifiye mi oldu? İşte tüm merak edilenler.. 

 
MASTERCHEF CEMRE DİSKALİFİYE Mİ OLDU? 
MasterChef Cemre, sosyal medya hesabından yarışmayla ilgili tüm paylaşımlarını sildi ve Amerika'dan video paylaştı. Ayrıca Cemre, MasterChef'in Instagram hesabını da takipten çıkardı. Cemre'nin bu hamlesinin ardında MasterChef Türkiye de Instagram hesabından Cemre'yi takipten çıkardı. Tüm bu gelişmelerden sonra Cemre'nin yarışmadan diskalifiye olduğu konuşulmaya başladı.
 

 
MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR? 
Cemre Uyanık 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olduğunu söyleyen Cemre Uyanık küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu hayranı olduğunu ve özellikle de yemeklerle alakalı animeler seyretmeyi sevdiğini belirtiyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'te kendini deneyip göstermek istediğini kaydetti.