25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

MasterChef dün kim elendi? MasterChef son bölüm elenen isim belli oldu!

MasterChef Türkiye'de en heyecanlı haftalardan bir tanesini bu hafta yaşanıyor. MasterChef kim elendi? MasterChef son bölüm kim gitti? gibi soruların yanıtları tüm MasterChef izleyicileri tarafından merak ediliyor. MasterChef'te bu hafta 6 isim birden eleme potasında. Ekin ve Alican'ın cezadan dolayı eleme potaya girmesinin ardından mavi takımdan Eda ve Rıfat ilk oyun sonrası potaya ismini yazdırdı. Dün akşamki oyunun ardından da kırmızı takımdan iki isim eleme potasına dahil oldu. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Batuhan kazandı ve Suna'nın adını verdi. Oylamada ise adı en çok çıkan isim Murat oldu. MasterChef kritik eleme hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

1 Kasım 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
MasterChef dün kim elendi? MasterChef son bölüm elenen isim belli oldu!
MasterChef kim elendi? MasterChef son bölüm kim gitti? gibi soruların yanıtları tüm MasterChef Türkiye izleyicileri tarafından merak ediliyor. MasterChef en heyecanlı haftalardan bir tanesini bu hafta yaşıyor. 6 kişinin birden eleme potasında olduğu MasterChef'tde kritik anlar yaşandı. Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te haftanın eleme adayları Suna, Murat, Eda, Alican, Rıfat ve Ekin oldu. MasterChef'in önceki bölümlerinde de Alican, Ekin, Rıfat ve Eda eleme adayı olarak belirlenmişti. MasterChef 40. bölüm kritik eleme hakkında tüm detaylar haberimizde.. 
 
MASTERCHEF KİM ELENDİ? 
Ekin ve Alican'ın cezalı olarak girdiği eleme potasında; ilk oyunu kaybeden mavi takımdan Rıfat ve Eda dahil olurken; son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan da Murat ve Suna son adaylar olmuştu.
 
Dün akşam eleme için yemek yapan yarışmacılar çok heyecanlıydı. Somer Şef'in tarifi ile Analı Kızlı yemeğini yapan yarışmacılar arasında en iyi yapanlar bu hafta da elenmekten kurtuldu.
 
Birinci olan isim Alican olurken, ikinci Suna, üçüncü Eda ve dördüncü Ekin oldu.
 
Rıfat ve Murat arasında yapılan son değerlendirmede ise yarışmaya veda eden isim Murat oldu.
 

MASTERCHEF TÜRKİYE 40.BÖLÜM FRAGMANI 

 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Oyun sonrası tadım bölümünde Yasin ve Eda arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Eda'ya "benimle muhatap olma" diyen Yasin tansiyonu yükseltti.
 
MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununda bu hafta kırmızı ve mavi takım arasında eşitlik sağlandı. Eşitlik bozulmayınca şefler dokunulmazlık oyununun kazananını belirledi. Yarışmada bu hafta mavi takım oyunu kazandı.
Bireysel dokunulmazlığı ise Batuhan kazandı.
 

 
İLK DEFA 6 ELEME ADAYI VAR
MasterChef Türkiye'de eleme adayı olarak dokunulmazlığı kazanan Batuhan, Suna'nın adını söyledi. Suna, eleme adayı olmasının ardından Batuhan'a tepki göstererek yaşlarına boğuldu.
 
Eleme potasına çıkacak son isim oylamanın ardından belirlendi ve en çok oyu alan Murat eleme adayı oldu.
MasterChef'in önceki bölümlerinde de Alican, Ekin, Rıfat ve Eda eleme adayı olarak belirlenmişti.