23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

MasterChef'te dün akşam kim elendi? Masterchef elenen isim kim?

MasterChef Türkiye elenen isim kim? Masterchef'te kim gitti? gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye'de dün akşam veda gecesi yaşandı. MasterChef Türkiye'de Suna, Mustafa, Eda ve Güzide elenmemek için en iyi yemeği yapmaya çalıştılar. İçlerinden birisinin son yemeği oldu MasterChef'te bu hafta en başarılı yemeği yaparak dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım oldu. MasterChef Türkiye yeni bölüm ve eleme gecesi hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik.

8 Kasım 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
MasterChef'te dün akşam kim elendi? Masterchef elenen isim kim?
MasterChef Türkiye'de dün akşam heyecan doruktaydı MasterChef Türkiye'nin son bölümünde haftanın son eleme adayı belli oldu. Tüm izleyiciler MasterChef Türkiye elenen isim kim? Masterchef'te kim gitti?  gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. MasterChef'te bu hafta en başarılı yemeği yaparak dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım oldu. Dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandığı için haftanın ikinci eleme adayları kırmızı takımdan oldu. MasterChef Türkiye'de Suna, Mustafa, Eda ve Güzide elenmemek için en iyi yemeği yapmaya çalıştılar. Bu akşam bir kişi son yemeğini yaptı. 
 
MASTERCHEF TÜRKİYE ELENEN İSİM KİM? 
MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Somer Şef'in eleme potasında kalan son iki yarışmacı söylediği sözler ise dikkat çekti. Karar vermekte çok zorlandıklarını hatta şeflerin karar aşamasında aralarında tartıştığını belirten Somer Şef elenmeyen arkadaşın da kendine çok güvenmemesi gerektiğini ve elenen kişi ile aynı derecede bir tabak sunduğunu sözlerine ekledi.
 
Elenmeyecek yarışmacı arkadaşımızın bu şartlar altında MasterChef'e devam etme imkanı diyerek sözlerini tamamlayan Somer Şef elenen yarışmacının ismini açıkladı.
 
Bu hafta MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı Eda oldu.
 
Mehmet Şef sözü Eda'ya vermeden önce Mustafa'yı uyararak bu rahatlık bir gün sana pahalıya patlayabilir diyerek yarışmacıyı uyardı. Eda ve Mustafa bir birlerini tebrik ederek ayrıldılar.. 
 
MasterChef Türkiye'de haftanın elenen ismi Eda yarışmaya veda etti.
 
 
EDA KARABULUT NAYIR KİMDİR?
34 yaşında 8 yıllık evli ve ikiz çocuk annesi. İstanbul’da doğdu büyüdü fakat aslen Sivaslı. Lise mezunu olan Eda Karabulut Nayır, "çok çeşitli hobilerim olmasına rağmen en sevdiğim yere mutfağa gönül verdim ve çocuklarımın büyümesiyle profesyonel anlamda adımlar atmaya başladım.