26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Meteorolojiden alınan son hava tahmini

Türkiye, kışa girmeden baharı yaz tadında yaşıyor. Meteorolojiden alınan son hava tahmin raporuna göre; yağmur, kar ve soğuk beklenmiyor.

5 Kasım 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Meteorolojiden alınan son hava tahmini

Türkiye, kışa girmeden baharı yaz tadında yaşıyor. Meteorolojiden alınan son hava tahmin raporuna göre; yağmur, kar ve soğuk beklenmiyor. Kış mevsiminden önceki son ay olan Kasım ayı, pastırma sıcakları ile başladı. Kasım ayının ilk günlerinde yazdan kalma bir hava var. Vatandaşlar haftasonunu piknik yaparak ve güzel havanın tadını çıkararak geçiriyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yaptığı hava tahmin raporuna göre; bu hafta da yağışlı ve soğuk bir hava beklenmiyor. Sonbahar mevsiminde bahar havası yaşanan ülkemizde, vatandaşlar ılık havanın tadını çıakrıyor. Kış aylarında evden çıkma fırsatı bulamayan vatandaşlar, havalar soğumadan piknik yapmaya ve temiz havada gezmeye çıkıyor.

Öte yandan Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış ve soğuk beklenmiyor. Marmara Bölgesi'nin kuzeyi, İç Anadolu Bölgesi'nin kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge'lerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU METEOROLOJİ AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ



Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 19
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde pus ve sisli 21
Bursa: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde pus ve sisli 21
İzmir: Az bulutlu 25
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 29
Antalya: Az bulutlu ve açık 27
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 18
Trabzon: Parçalı bulutlu 19
Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu 10
Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu 21