8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

MSB 523 mühendis alımı başvurusu

MSB personel alımı başvuru şartlarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak yer alıyor.

29 Kasım 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
MSB 523 mühendis alımı başvurusu

MSB personel alımı başvuru şartlarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,  Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak yer alıyor. 

 

 

MSB 523 personel alımı başvuruları devam ediyor!

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) bünyesine yapacağı toplam 523 mühendis alımı için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. 19 Kasım'da başlayan başvuruların ne zaman biteceği, beklenti içinde olan ve henüz başvuru yapmayan vatandaşların merak ettiği konu oldu. Öte yandan, söz konusu personel alımı için başvuru şartlarının neler olduğu da araştırılıyor. İşte, MSB personel alımı hakkında merak edilen detaylar...

 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular, https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden 19 Kasım-21 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Genel Ağ haricinde yapılan başvurular (Dilekçe, mektup vb. yöntemlerle) kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir. 21 Ocak 2019 tarihinden sonra başvurusu kabul edilen ve her unvan için belirlenecek aday sayısı ve adayların isim listesi https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır.