24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

MSB 523 personel alımı başvuru şartları neler?

MSB personel alımı başvuru şartları neler? 2018 MSB 523 mühendis alımı başvuru işlemi son gün ne zaman?

8 Aralık 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
MSB 523 personel alımı başvuru şartları neler?

Milli Savunma Bakanlığı'nda Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 523 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıklayan Milli Savunma Bakanlığı başvurularını sürdürüyor. Bilindiği üzere MSB personel istihdamı kapsamında; Endüstri Mühendisi, Çevre Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Fizik Mühendisi, Makine Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi ve birkaç mühendislik branşında Milli Savunma Bakanlığı'na personel alımı yapılacak.

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

MSB perosen alımı başvuruları, https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden 19 Kasım-21 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Genel Ağ haricinde yapılan başvurular (Dilekçe, mektup vb. yöntemlerle) kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir. 21 Ocak 2019 tarihinden sonra başvurusu kabul edilen ve her unvan için belirlenecek aday sayısı ve adayların isim listesi https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır.

MSB BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Bakanlığın yayımladığı bilgilere göre öncelikli olan şartlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendindeki koşulları taşımak;

(a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

(b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

(c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.