19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Müge Anlı’da Asım Bayram cinayeti çözüldü mü? Asım Bayram cinayetinde son durum!

Müge Anlı’da ortaya çıkan Asım Bayram cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’de gündem olan cinayetle ilgili, “Asım Bayram’ı kim öldürdü?” sorusunun yanıtı aranıyor. Antalya’da vücudu 9 parçaya bölünmüş halede bulunan Asım Bayram cinayetiyle ilgili her gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Asım Bayram’ın öldürülmesine ilişkin 4 kişi gözaltına alındı. Asım Bayram’ın beraber yaşadığı Ferluga Karatuğ’da şüpheli davranışları nedeniyle hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Peki, Asım Bayram’ı kim öldürdü? Asım Bayram'ın para çantasını kim aldı? Ferluga Karatuğ hakkında neden tutuklama kararı çıkarıldı? İşte haberimizin ayrıntıları

13 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı’da Asım Bayram cinayeti çözüldü mü? Asım Bayram cinayetinde son durum!

Asım Bayram cinayeti konuşulmaya devam ediyor. Cinayeti yakından takip eden izleyiciler Asım Bayram’ı kimin öldürdüğünü merak ediyor. Antalya’da vücudu 9 parçaya bölünmüş halede bulunan Asım Bayram cinayetiyle ilgili her gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Asım Bayram'ın öldürülmesiyle ilgili Medeni Öztaş ve Murat Güneş'in evine eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. İki şüpheli de polisten kaçtı; sabah saatlerine kadar süren operasyonlarda şüphelilerin evlerinden delil toplandı. Medeni Öztaş ve Murat Güneş sabaha karşı yakalandı. Medeni Öztaş'ın arkadaşı Eda Uysal'ın polise verdiği ifadeler iki kişinin gözaltına alınmasına neden oldu.

 
13 MART'TA MÜGE ANLI'DA NELER OLDU?
 
 
Kaçan katil zanlılarının kıskıvrak yakalandığı duyuruldu. Asım Bayram cinayetinde beş kişi gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ferluga Kartuğ’u canlı yayında gözaltına aldı. Şüpheliler arasında bulunan Murat Güneş ve Medeni Öztaş, buluşmak için geldikleri büfede yakalandılar. Programda yapılan açıklamada, “Bir izleyicimiz yer gösterdi ceset bulundu, bir başka izleyicimiz aradı katil zanlıları gözaltına alındı.” denildi.
 
 
ASIM BAYRAM NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?
 
Antalya'da ormanlık alanda 9 parçaya ayrılmış halde bulunan cesedin 47 gündür kayıp olan iş adamı Asım Bayram'a ait olduğu ortaya çıktı. Ailesi Bayram'ı katıldıkları bir televizyon programı aracılığıyla arıyordu. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesi Varsak Mahallesi'ndeki ormanlık arazide ceset olabileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Bölgede koku yayılan alanda yapılan aramada, 9 parçaya ayrıldıktan sonra gömülmüş bir ceset bulundu. Ceset, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Asım Bayram'ın kızı Necla Uçar, babasının cenazesinin olduğunu belirledi.
 
 

ASIM BAYRAM'I KİM ÖLDÜRDÜ?
 
Ev almak için para dolu çanta ile evinden çıkıp bir daha geri dönmeyen emlak zengini Asım Bayram'ın cesedinin bulunmasının ardından savcılığın talimatıyla polis Medeni Öztaş ve Murat Güneş'in evine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ancak iki şüpheli de polisten kaçtı. Sabaha kadar süren operasyonda şüphelilerin evlerinde arama yapıldı ve birden fazla delil toplandı.Kendisini asker emeklisi olarak tanıtan Medeni Öztaş ve Murat Güneş sabah saatlerinde kıskıvrak yakalandı.
 
 
KATİL ZANLISINI ARKADAŞI İHBAR ETTİ!
 
Katil zanlısı Medeni Öztaş'ın arkadaşı Eda Uysal isimli bir vatandaş, Müge Anlı'nın programında ele alınan Asım Bayram cinayetini takip ettiğini ve kanala telefonla bağlanan Medeni Öztaş'ın arkadaşı olduğunu anladığında polis ile bağlantı kurarak yakalanmasına yardımcı oldu.
 
 

ASIM BAYRAM'IN PARA ÇANTASI KAYIP!
 
Yapılan arama çalışmalarında katil zanlıların evinde kasa boş çıktı ve Asım Bayram'ın para dolu çantası hala bulunamadı. 
 
 
FERLUGA HANIM'A TUTUKLAMA KARARI ÇIKARILDI!
 
Asım Bayram'ın eşi Ferluga Hanım için de tutuklama kararı çıkarıldı. Ferluga Hanım canlı yayında gözaltına alınarak Antalya Cinayet Masası'na götürülecek.
 
 
ASIM BAYRAM'IN PARA ÇATASINI FERLUGA HANIM MI ALDI?
 
Ferluga Hanım'ı tanıyan bir kişi, Asım Bayram'ın kaybolmasının ardından, Isparta'daki Azerbaycanlı bir arkadaşına eşya bıraktığını söyledi.
 
 
ASIM BAYRAM OLAYI NEDİR?
 
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı büyük beğeni topluyor. Programda son günlerde Asım Bayram olayı konuşuluyor. 82 yaşındaki gayrimenkul zengini Asım Bayram'da 22 Ocak Salı gününden beri haber alınamıyor.
 
82 yaşındaki yaşlı adamın kaybolmadan bir gün önce 21 Ocak tarihinde bilardo kafede yaptığı görüşme kafaları karıştırdı.
 
 
 
Telefon bağlantısı ile canlı yayınan bağlanan Osman Üyal, Asım Bayram ile bir çorbacıda taanıştıklarını söyledi. Üyal, Bayram'ın kendisine evlenmek istediği dile getirdiğini açıkladı.
 
Ferure Hanım'ın Asım Bayram'a; "Sen kızına 2000 TL veriyorsun, bana 500 TL veriyorsun" dediğini öne süren Asım Bey'in kızı olayın boyutunu gözler önüne serdi. Asım Bayram bu konuşma üzerine kızına: "Yok kızım benim param çok, arkadaki çanta para dolu." dedi.
 
21 Ocak 2019 saat 11.27’de yani Asım Bayram'ın kaybolduğu gün birlikte kafede hareretli şekilde konuştuğu kişiyi Asım Bayram'ın etrafındaki kimse tanımıyor! O kamera kayıtlarındaki ismi arama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.
 
Asım Bayram'ın en son görüldüğü ve öldürülerek cesedinin bırakıldığı düşünülen bölgeye gitmedim dediği halde defalarca gittiği ve saatlerce o bölgelerde vakit geçirdiği kiralık aracındaki GPRS sistemi sayesinde tespit edildi.
 
Müge Anlı ve ekibinin canlı yayında karış karış gezdiği ve emlakçı Murat'ın rotasyonunu birebir takip ettiği bu bölümde, cinayet çözülmeye çok yakın duruyor.
 
Murat Yıldırım'ın bir arkadaşı olan ve oldukça yakın olduğu bilinen Medeni Bey, Müge Anlı'da canlı yayına bağlandı ve Asım Bayram'ın, Murat ile Önder isminde bir kişi vasıtasıyla tanıştırıldığını iddia etti.
 
Medeni Bey, Murat'ın Asım Bayram'a emlakçılık yapmadığı, onların dost olduğunu belirtti.
 
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet hakkında gelişmeler olduğu takdirde haberimize eklenecektir.