26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

24 Kasım Öğretmenler Günü hediye önerileri

24 Kasım Öğretmenler Günü hediye önerileri araştırılıyor. 24 Kasım öğretmenler günü yaklaşırken öğrenciler öğretmenlerine ne hediye alacaklarını düşünüyor. Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü: Hadi biraz öğretmeninizi gururlandıralım. Başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz ‘Öğretmenler Günü'nde Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim!

23 Kasım 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
24 Kasım Öğretmenler Günü hediye önerileri

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ/ ÖNERİLERİ

İçi Yazılabilir Defter Yüzük

Öğretmenler Günü’nde hediye vereceğiniz öğretmen bir kadınsa, ona güzel bir aksesuar hediye edebilirsiniz. Tabii öyle alelade bir aksesuar değil, mesleği ile en özdeşleşmiş materyalerden biri olan defterle tasarlanmış bir aksesuar.

** El yapımı olan yüzük; keçe, metal ve defter kağıtlarından oluşmaktadır.

 

 

Benim Canım Öğretmenim Kare Ayna

Öğretmeninizin her gün aynaya bakarken sizi hatırlamasını istiyorsanız, üzerinde ‘Benim Canım Öğretmenim’ yazan kare ayna, Öğretmenler Günü için mükemmel bir hediye önerisi olabilir.

 

Kişiye Özel En Bilgili Öğretmen Geri Dönüşüm Defter

Öğretmeninize defter hediye etmek klasik bir hediye olabilir. Fakat klasik bir hediyeyi farklılaştırmak sizin elinizde. Kişiye özel bir defter ile öğretmeninize hem kullanışlı bir hediye almış hem de klasik hediyenizi farklılaştırmış olursunuz.

 

Kişiye Özel İsim Baskılı Roller Kalem Mavi

Kalem basit bir hediye gibi görünebilir, fakat kişiselleştirildiğinde tamamiyle farklı bir algıya sebep olur. Bu yüzden kişiye özel isim baskılı Cross marka kalemi sevdiğiniz bir öğretmeninize gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz.

**Kişileştirme alanındaki bilgiler kalem ve kutu üzerine baskı yapılmaktadır.

 

 

İsme Özel Fonksiyonel Deri Defter - Mavi

Öğretmeninize hediye olarak defter alma fikri basit gelebilir. Fakat fonksiyonel bir defter fikri, caziptir. Kişiye özel ad-soyad yazılacak, telefon ve kalem takma yeri olan, kartvizit cepli, mavi renkli, termo deri kapaklı, çizgili 160 sayfa deri defter, sanırız basit olarak düşündüğünüz bu hediyeyi cazip hale getirebilir.

 

Kişiye Özel Harfli Ahşap Saksıda Sukulent

Çiçek her özel gün için en vazgeçilmez hediyelerden biridir. Öğretmenler Günü için de öyle… Hele bir de tamamı el yapımı olan, üzerinde kişiselleştirilebilir bir harf bulunan ahşap saksıda bir sukulent, hediyenizin klasik çiçek buketlerinden biraz daha farklılaşmasını sağlayacaktır.

Unutulmaz Anlar Fotoğraf Defteri

Artık her şey dijitalleşti demeyin. Çünkü hala nostaljik hediyelerden büyük mutluluk duyan bir kitle var. Sizin öğretmeniniz de nostaljik hediyelerden hoşlanacak biriyse, ona ilk sayfasında ikinizin fotoğrafının olduğu, Unutulmaz Anlar Fotoğraf Defteri, hediye edebilirsiniz.

 

Kişiye Özel Siyah Defter Kalem Set 10x14

Klasik hediyelerden asla şaşmam diyenler, öğretmeninize bu klasik hediyeleri biraz farklılaştırıp hediye etmeye ne dersiniz? Kişiye özel siyah defter ve kalem kombini ile klasik hediye anlayışınızı belki biraz farklılaştırabilirsiniz.

 

Kişiye Özel Öğretmen Anlamı 2019 Beyaz Deri Ajanda

‘Size ‘Öğretmen nedir?’ diye sorsak ne cevap verirdiniz? Lütfen vereceğiniz cevabı bu hediyeye saklayın ve 24 Kasım’da bu sorunun sizin için ne anlam ifade ettiğini öğretmeninize söyleyebileceğiniz kişiselleştirmiş bu ajandaya odaklanın.

Öğretmenler Günü  ’nde, ne alacağına karar veremeyenler için seçtiğimiz, uygun fiyatlı hediye önerileri bu şekilde. Tüm hediye önerilerini inceleyip, daha sonra mı karar vermek istiyorsunuz, ÇiçekSepeti’nde binlerce ürün arasından dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAMPANYALARI

TÜRK TEKEKOM’DAN HEDİYE PAKET

24 Kasım Öğretmenler Günü´ne özel Türk Telekom´lu öğretmenlerimize bir gün boyunca geçerli 1GB cepten İnternet ve bir hafta boyunca geçerli şebeke içi sınırsız konuşma hakkı hediye edilecek. Hediye 1 Gb cepten internet 24 Kasım 2018 saat 23:59´a kadar; bir hafta boyunca yurt içi aramalarda geçerli olmak üzere şebeke içi sınırsız konuşma hakkı ise, 30 Kasım saat 23:5´a kadar kullanılabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Twitter üzerinden öğretmenleri ilgilendiren bir video yayımladı. ''Öğretmenlerimize armağan olsun.'' başlığıyla yayımlanan videoda 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yapılan indirimler paylaşıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü için 24-30 Kasım arasında TCDD’ye bağlı hızlı tren ve ana hat biletlerinde yüzde 50, PTT’den posta ve kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak. Öğretmenlere, Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolu Jet seferlerinde 19 Kasım 2018-31 Mart 2019 tarihleri arasında yüzde 25 indirim yapılacak.

MÜZELERE GİRİŞ ÜCRETSİZ

MEB, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerine girişin öğretmenler için artık ücretsiz olacağını da açıkladı.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ NE ALINABİLİR?

Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü: Hadi biraz öğretmeninizi gururlandıralım. Başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz ‘Öğretmenler Günü'nde Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim! Orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü, en iyi Öğretmenler Günü için hediyelerinden biri!

Erkek cüzdan modelleri: Erkek öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği ve her kullanışında sizi hatırlayabileceği en ideal Öğretmenler Günü için hediyesi cüzdan!

Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm Öğretmenler Günü'nde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabileceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri.

Çiçek: Çiçekten daha iyi bir Öğretmenler Günü hediyesi düşünülemez. Üzerine öğretmeninize olan sevginizi anlatan bir de sevimli bir not eklediğinizde harika bir seçim olacaktır.

Çikolata: Özel yapım bir çikolata ile öğretmeninize onu ne kadar sevdiğinizi belirtebilirsiniz.

Defter: Bir öğretmenin en ihtiyacı olan şeylerden biri de defterdir. Şık ve güzel bir ajanda hediye edebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra kendiniz el yapımı bir hediye de yapabilir veya ona güzel bir mektup veya şiir yazabilirsiniz.