25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Survivor 2019 eleme adayları kimlerdir?

Survivor 2019'da elemeye kalan isimler belili oldu.

18 Şubat 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor 2019 eleme adayları kimlerdir?

 

2019 Survivor yarışması haftanın eleemeye kalan isimleri belli oldu. 3 Haftadır ekranlarda seyircisiyle buluşan Survivor Türkiye Yunanistan yarışması resmen final yaparak yayından kaldırılacağı iddia ediliyor. İnternet üzerinden bir yandan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan bitiyor mu? sorusu merak konusu olurken bir yandanda programda bu hafta dokunulmazlığı hangi takımın kazanacağı elemeye kimlerin kalacağı merak konusu oldu. İşte elemeye kalan isimler ve yeni gelişmeler..

Survivor 2019'un son bölümünde aksiyon ve gerilim yine bir aradaydı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Yunan takımının içlerinden 3 kişiyi potaya dahil ettiği son bölümde bireysel dokunulmazlıklar ise önem arz etti. Diğer taraftan Acun Ilıcalı'dan yarışmanın akışı hakkında bazı önemli detaylar verildi.

Survivor Türkiye - Yunanistan mücadelesinde heyecan tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Survivor'da bu akşam dokunulmazlık mücadelesi yer aldı. Elenmemek adına son ana kadar savaşan yarışmacılar, parkurda zorlu anlar yaşadılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışma programı Survivor'da dün akşam Türk ve Yunan takımları haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan 10-4 skorla Türk takımı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise Türkiye yine fırtına gibi esti ve bu hafta takımını koruma altına aldı. Yunanistan ise iki oyunu kaybederek eleme adayları çıkarmak zorunda kaldı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunanistan takımından ilk eleme adayı takım kararıyla İoulieta oldu. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin belirlediği Spyros oldu. Üçüncü eleme adayını ise bayanlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Ria belirledi. Üçüncü eleme adayı Vasilis oldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Geçen hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Türk takımı 3 eleme adayı çıkarmıştı. Elenme adaylarından olan Atakan, Okay ve Kader arasından bir isim SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alan Kader Karakaya olmuştu.

İKİ TAKIMA DA BAYAN YARIŞMACI

Survivor'da sürpriz açıklamalar yapan Acun Ilıcalı bu hafta iki yeni yarışmacı katılacağını belirtti. Hem Yunanistan hem de Türkiye takımına katılacak olan iki kadın yarışmacıdan, Yunan takımına katılacak olan isim belli oldu. Survivor'da Yunan takımına katılacak olan isim Katerina Dalaka olacak. Türk yarışmacının kim olacağı henüz belli olmadı.