26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Taşıyıcı Son Hız filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Taşıyıcı Son Hız konusu nedir?

Bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Taşıyıcı Son Hız filmi hakkında araştırmalar yapılıyor. Taşıyıcı Son Hız konusu nedir? Taşıyıcı Son Hız filmi oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuma sahip film, eski hızlı hayatını terk etmiş Frank’in üç güzel kadına şoförlük yaptıktan sonra ziyarete gelmiş babasının Rus mafyası tarafından kaçırıldığını öğrenmesi ile başlıyor.

13 Aralık 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Taşıyıcı Son Hız filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Taşıyıcı Son Hız konusu nedir?
Taşıyıcı Son Hız konusu nedir? Taşıyıcı Son Hız filmi oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından merak ediliyor. Bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Taşıyıcı Son Hız filmi izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile merak uyandıran film, eski hızlı hayatını terk etmiş Frank’in üç güzel kadına şoförlük yaptıktan sonra ziyarete gelmiş babasının Rus mafyası tarafından kaçırıldığını öğrenmesi ile başlıyor. Taşıyıcı Son Hız filmi hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik. 
 

 
TAŞIYICI SON HIZ KONUSU NEDİR? 
Artık eski hızlı hayatını terketmiş olan Frank Martin (Ed Skrein), Fransa’nın güneyinde yaşamakta ve sadece bazı çok gizli teslimatlarla ilgilenmektedir. Ancak yaptığı son teslimat başına büyük iş açacaktır: 3 güzel kadına şoförlük yaptıktan sonra, onu ziyarete gelmiş babasının Rus mafyası tarafından kaçırıldığını öğrenir. Babasını kurtarabilmek için Anna (Loan Chabanol) önderliğindeki kadınlarla tehlikeli bir işbirliğine girişmek zorunda kalacaktır.
 

 
TAŞIYICI SON HIZ FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR? 
Ed Skrein
Loan Chabanol
Ray Stevenson
Lenn Kudrjawizki
Tatiana Pajkovic
Anatole Taubman
Gabriella Wright O
Radivoje Bukvic
Cedric Chevalme
Samir Guesmi
Noémie Lenoir
Noémie Lenoir