19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

TC kimlik no ile AÖF sınav yeri öğrenme ekranı

anadolu.edu.tr, Binlerce AÖF öğrencisinin heyecanla beklediği AÖF sınav geriş yerleri erişime açıldı.

9 Ocak 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
TC kimlik no ile AÖF sınav yeri öğrenme ekranı
 
anadolu.edu.tr, Eğitim hayatına açıktan devam eden öğrencilerin girdiği AÖF final sınavı için geri sayım başladı. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri AÖF sınav giriş yerlerini sorgulamaya devam ediyor. 12-13 Ocak tarihlerinde birçok merkezde gerçekleştirilecek olan açıköğretim sınavının giriş belgeleri yayınlandı. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yapılan sınavların soru ve cevapları ANADOLUM eKampüs Sisteminde yayınlanmaktadır.ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak, çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.  Tüm detaylar haberler ve son dakika haberleri star.com.tr sayfasında.  

AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF güz döneminin son sınavı olan final sınav tarihi belli oldu. Adaylar 12-13 Ocak tarihlerinde AÖF final sınavına katılacaklar. Bahar dönemi vize sınavları ise 13-14 Nisan'da, final sınavları ise 25-26 Mayıs'ta yapılacak. AÖF üç ders sınavı 20 Temmuz 2019’de gerçekleşecek.

AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF sınav giriş belgeleri henüz yayınlanmadı. Önümüzdeki hafta içerisinde resmi site üzerinden adaylara duyurulması bekleniyor.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.