18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Zabıta dedektif gibi çalışarak, cüzdanı sahibine teslim etti

Afyonkarahisar’da içinde para ve döviz bulunan cüzdan, otel rezervasyon kağıdından yola çıkılarak sahibine teslim edildi.

Cihan31 Aralık 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Zabıta dedektif gibi çalışarak, cüzdanı sahibine teslim etti
Afyonkarahisar’da Hüseyin Kara isimli vatandaş tarafından bulunan para cüzdanı, Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zabıta Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Mithat Aydın isimli bir vatandaş 26 Aralık günü İkbal Otel civarında, içerisinde 200 lira 100 Euro, 50 Dolar ve 2 bin 500 lira değerinde çek ile birlikte çeşitli bankalara ait kredi kartlarının bulunduğu cüzdanını kaybetti. Aynı gün içerisinde, şehirlerarası nakliye firmasında çalışan Hüseyin Kara isimli bir vatandaş tarafından bulunan cüzdan Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Cüzdan içerisinde yer alan kredi kartları aracılığıyla bankalara ulaşan ve cüzdan sahibi hakkında bilgi almak isteyen Zabıta ekipleri, bankaların üçüncü şahıslara bilgi vermemesi nedeniyle bu girişimden olumlu sonuç alamadı. Cüzdan sahibini bulmak için her yolu deneyen zabıtalar, cüzdan içerisindeki Manisa'da bulunan Afyonkarahisar merkezli bir otele ait rezervasyon kâğıdı üzerinden cüzdan sahibine ulaştı.
Yoğun araştırmalar neticesinde cüzdan, sahibi Mithat Aydın'a, tutanak karşılığında teslim edildi. Öncelikle cüzdanını bularak teslim eden duyarlı vatandaşa teşekkür eden Aydın, zabıta ekiplerine de gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.