19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ailenin avukatı: Emrah Serbes yakalanacakken senaryo yazdı

Yazar Emrah Serbes'in karıştığı kazaya ilişkin Özçelik ailesinin avukatı Burcu Ece Güler'den, 'Emrah Serbes belki de çok kısa süre içinde yakalanacakken senaryo gibi bir itirafname yaptı' açıklaması geldi.

29 Eylül 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ailenin avukatı: Emrah Serbes yakalanacakken senaryo yazdı
Yazar Emrah Serbes'in 2 kişinin ölümüne neden olan kaza sonrası yaptığı itirafa ilişkin bir açıklama da Özçelik ailesinin avukatı Burcu Ece Güler'den geldi.
 
Hürriyet'te yer alan habere göre, ''İki araç da İstanbul'dan hareket etmiş aynı yöne yani Bodrum'a gidiyormuş. Torbalı'da maalesef bu kaza meydana geliyor. Aile Bodrum'a tek kızları Zeynep Özçelik ile otele tatile gidiyormuş. Anne Ege Üniversitesi'nde yoğun bakımda ve durumu kritik" diyen Özçelik, "İlk anda kader derken kaza tespit tutanakları ve delillerin incelenmesiyle olay zaten Emrah'ın üzerine doğru gidiyordu. O yol dümdüz otoban herkes bilir. Rampalar var ama anlattığı gibi kazaya neden olacak rampa yok. Ayrıca orta şeritte o hızla gidilmez. Emrah Serbes belki de çok kısa süre içinde yakalanacakken senaryo gibi bir itirafname yaptı. Bugün olmasa belki de yarın gerçekler ortaya çıkacaktı. Yaptığı kahramanlık gibi algılansın istemiyoruz. Aile bugüne kadar bu nedenle taziyesini yaşayamamış. Emrah artık yakalandı şimdi en çok ilgilenecekleri artık annenin sağlığı" ifadelerini kullandı.