26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Onların işi zor

‘Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, reyting savaşına başlayan erkek starlara başarılar diledi ve ekledi: Onların işi daha zor.

Nil Özer29 Eylül 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Onların işi zor

TRT 1, Kız Kulesi’nde düzenlediği basın toplantısı ile yeni yayın dönemini tanıttı. Kahvaltı eşliğinde gerçekleştirilen buluşmaya TRT Genel Müdürü Şenol Göka ve TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren’in yanı sıra TRT 1 dizilerinin yönetmen, yapımcı ve başrol oyuncuları ile program ve Ana Haber sunucuları katıldı. Tanıtımda ‘Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, yeni dizilerle reyting savaşına katılan ya da katılacak olan Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ ve Bülent İnal gibi erkek starlar için başarılar diledi ve şöyle konuştu: “Herkesin yolu açık olsun. Geçen sezon ekranda olan ve bu sezon devam eden bir işle izleyicinin karşısına çıkacağım. O yüzden onlar için daha zor. Hepsine de kolay gelsin.”

BİLİM KURGU FİLMİ İÇİN PLATO

TRT 1’de 3 yeni dizinin izleyicilerle buluşacağı müjdesini veren İbrahim Eren, 2. Abdülhamid’in hayatını anlatan ‘Payitaht’ adlı dizinin yapıma hazırlandığını belirtti. Ayrıca ‘Hacı Bayram Veli’ ve ‘Son Destan’ isimli mini dizinin de başlayacağını açıkladı. Eren, 2018’de bir bilim kurgu filmi çekeceklerini bunun için İstanbul’da bir plato kurulacağını da söyledi.