25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Büro Memur-Sen'den Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Büro Memur-Sen'den Zeytin Dalı Harekatı'na destek - Büro Memurları Sendikası Genel Başkanı Yanbaz: - "Şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

30.01.2018 - 15:20
Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız"

ANKARA (AA) - Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini belirterek, "Şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız." dedi.

Hacı Bayram Camisi önünde toplanan grup adına açıklama yapan Sendika Genel Başkanı Yanbaz, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı Türkiye'nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek, kahraman ve şanlı Türk ordusunun yanında olduklarını haykırmak için toplandıklarını söyledi.

"Ülke olarak, millet olarak hiçbir zaman savaştan yana olmadık. Her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiçbir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman ve her yerde adaleti ve hakkı haykırdık. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin'de." diyen Yanbaz, harekat kapsamında 11 günde yüzlerce terör yuvasının yok edildiğini ve 500'ün üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini anımsattı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın barış ve adaleti tesis etmek, ilerleyen zamanlarda Türkiye'ye karşı oluşabilecek tehditlerin önünü şimdiden kesmek için yapıldığını belirten Yanbaz, "Bu, Suriye'nin Suriyelilere verilmesi için yapılan bir harekattır. En önemlisi, emperyalizme karşı yapılan bir harekattır." ifadelerini kullandı.

Yanbaz, Büro Memur-Sen olarak Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle, cephede savaşan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan yardım diliyoruz. Harekatta şahadet şerbeti içen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz."