24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

"Hiçbir Çocuk Üşümesin"

"Hiçbir Çocuk Üşümesin" - İstanbul'da ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giysi yardımı yapıldı İSTANBUL (AA) - İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneğinin (İMKANDER) "Hiçbir Çocuk Üşümesin" kampanyası kapsamında, İstanbul'daki ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık mont, bot ve giysiden oluşan armağanlar verildi.

12.12.2017 - 12:29

İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer, çalışmayla sadece bir yardım organizasyonu düzenlemediklerini, aynı zamanda ensar ve muhaciri de buluşturmaya gayret ettiklerini belirterek, "Türkiye tüm mazlum coğrafyalar için bir umut ülkesi haline gelmiş durumda. Ülkemizin bu merhamet yurdu olma vasfını daha da ileri taşımak, muhacir kardeşlerimizle birlikte medeniyetimizi yeniden ihya etmeyi vazife telakki ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Dağıtım törenine katılan Başakşehir MHP İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu da muhacir çocuklara ve mazlum coğrafyalara yönelik yapılan yardımlar için teşekkür ederek, "Biz tüm teşkilatlarımızla Kafkasya'dan Türkistan'a, Suriye'den Kudüs'e kadar kardeşlerimizin yanındayız. Tüm imkanlarımızı seferber ederek ülkemizi yeniden mazlumların umudu olarak hak ettiği yere taşıyacağız." değerlendirmesini yaptı.