26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şırnak'ta esnafı ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şırnak'ta esnafı ziyaret etti ŞIRNAK (AA) -Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şırnak'ta esnaf ziyaretinde bulundu.

7.03.2017 - 20:00

Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens ile Şırnak'a gelen Yapıcıoğlu, parti il binasında partililer yaptığı görüşmenin ardından Atatürk Mahallesindeki Sanat Sokağı'na geçti.

Burada esnafla görüşen Yapıcıoğlu, sıkınıtları yerinde görmek için Şırnak'a geldiğini belirterek, "Biz zaten buraya sizin sesiniz olmak için geldik. Bu amaçla buradayız. Sizin talep ve önerilerinizi yetkililere en kısa zamanda inşallah ulaştıracağız." dedi.

Esnaf Süleyman Özcan ise terör örgütü PKK'nın saldırıları dolayısıyla büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek, "5 katlı binam ve kırtasiye dükkanım vardı. Olaylar sonucunda hepsi yıkıldı. Şırnak’ta barınma sorunu yaşıyoruz. Buna sebep olanların Allah belasını versin. "dedi.

Rahmi Bal ise, huzurun olduğu yerde ekmeğin de var olduğunu işaret ederek, herkesin huzura sahip çıkması gerektiğini söyledi.