26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hükümlü ve tutuklulardan engellilere mavi kapaklı destek

Hükümlü ve tutuklulardan engellilere mavi kapaklı destek - Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutuklular tarafından toplanan 100 kilogram mavi kapak, Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi'ne teslim edildiKIRKLARELİ (AA) - Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutuklular tarafından toplanan 100 kilogram mavi kapak Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi'ne verildi.

5.08.2017 - 13:18

Hükümlü ve tutuklular tarafından kısa sürede toplanan mavi kapaklar cezaevi yönetimince, Bademlik Mahallesi Muhtarlığı'na gönderildi.

Muhtarlık binasında düzenlenen programda 100 kilogram mavi kapak, muhtar Gürsel Yılmaz tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanı Ercan Dinkler'e teslim edildi.

Dinkler, burada yaptığı konuşmada, engellilere destek olmak amacıyla mavi kapak toplayan hükümlü ve tutuklulara teşekkür etti.

Mavi kapakların engellilere umut olduğunu belirten Dinkler, engellilere her zaman destek ve sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Ercan Dinkler, engellilere destek olanlara teşekkürlerini sundu.

Muhtar Yılmaz ise mahalle halkı olarak engellilere yönelik birçok çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Cezaevindeki hükümlü ve tutukluların da kendilerine destek olduğunu anlatan Yılmaz, güzel çalışmalar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.