26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Mehmetçik'e 500 kilogram çay gönderdiler

Mehmetçik'e 500 kilogram çay gönderdiler - Rize Belediye Başkanlığınca Afrin'deki Mehmetçik'e 500 kilogram çay gönderildi RİZE (AA) - Rize Belediye Başkanlığınca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçiğe 500 kilogram çay gönderildi.

8.02.2018 - 17:12

Rize Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 500 kilogram çayın paketlerine, "Afrin'de kahramanca çarpışan Mehmetçiğimizin içlerini ısıtacak çaylar ve kalbi dualar" yazısı yazıldığı ve Afrin'deki askerlere teslim edilmek üzere yola çıkarıldığı belirtildi.

Her zaman Mehmetçiğin yanında olunduğu ve duaların dilden düşürülmediği vurgulanan açıklamada, Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de yapmış olduğu terörle mücadele çerçevesinde bizim de desteğimiz olsun istedik. Askerlerimizin çaylarının bir kısmını Rize Belediyesinden göndermek istedik. Vermiş oldukları mücadelede destek ve dualarımızın onlarla birlikte olduğunu ifade ediyoruz. Allah onların yardımcıları olsun. Rize Belediyesi yönetimi ve çalışanları adına bütün Mehmetçiklerimize sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz."