27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Nikah salonunda "14 Şubat" yoğunluğu

Nikah salonunda "14 Şubat" yoğunluğu - Malatya'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen 32 çift, dünyaevine girdiMALATYA (AA) - Malatya'da nikahlarını 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kıydırmak isteyen 32 çift, dünyaevine girdi.

14.02.2017 - 18:38

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Dairesinde 14 Şubat Sevgililer Gününde nikah kıymak için gün alan 32 çiftin nikahları kıyıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Ebubekir Gür, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftlerin 14 Şubatta nikahlarının kıyılması için aylar öncesinden randevu aldıklarını kaydederek, normal günlerde nikah sayısının 25'i geçmediğini bugün ise 32 çiftin nikahını kıydıklarını söyledi.

Nikahları kıyılan çiftlerden Mehmet ve Özlem Efe Çifti ise 14 Şubat'ı evlenebilmek için aylar öncesinden başvuruda bulunduklarını aktararak, "Bugün özel bir gün hem eşime hediye olsun hem de böyle güzel bir günde nikahımız olsun diye bugünü seçtik. Unutulmaz bir gün olmasını istedi." diye konuştu.

Sevgililer Gününde nikahları kıyılan bir diğer çift Mehmet ve Çiğdem Çiçek ise özellikle Sevgililer Günü'nde nikah kıydırdıklarını ve çok önceden bu günü aldıklarını kaydettiler.