27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Şehit yakını ve gazilerden Mehmetçik'e destek

Şehit yakını ve gazilerden Mehmetçik'e destek - Kırşehir'de şehit aileleri ve gaziler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek için Hatay'a gidecekKIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de şehit aileleri ve gaziler, 4 derneğin organizasyonuyla Mehmetçik'e destek için Hatay'a gidecek.

6.02.2018 - 13:51

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, dernek binasında, Uzmanlar Federasyonu Başkanı Arif Saylam, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya'nın da katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Dernekler adına konuşan Kılıçaslan, Afrin'deki Mehmetçik'e destek olmak amacıyla 100 kişiden oluşan iki kafile halinde otobüslerle Hatay'a gideceklerini söyledi.

Kılıçaslan, 80 milyonun duası ve desteğinin askerlerle olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Dosta güven, düşmana korku salan bu operasyonun, askerimizin büyük başarısıyla sonuçlanacağına inancımız tamdır. Türkiye, tarihi boyunca mazlumlara şefkatiyle davranmıştır. Türkiye, bu operasyonda haklı davasını ortaya koymuştur. Sadece terör örgütlerine karşı değil, arkasındaki güçlere karşı da dimdik kararlı bir şekilde durmaktadır. Allah'ın izniyle milli birlik ve beraberliğimizle tüm tehditlerin üstesinden geleceğiz. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ilkesinden kesinlikle dönmeyeceğiz."

Kılıçaslan, kafilenin 9 Şubat Cuma günü yola çıkacağını aktardı.