26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Tunceli Belediyesi karla mücadeleye hazır

Tunceli Belediyesi karla mücadeleye hazır - Belediye Başkan Vekili Sonel: - "Kış mevsiminde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

29.11.2017 - 16:54
Bu yıl karla mücadele çalışmalarımızı 21 iş makinesi ve 50 personelimizle 24 saat kesintisiz yapacağız"

TUNCELİ (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Tunceli Belediyesi, karla mücadele çalışmaları için hazırlıklarını tamamladı.

Vali ve Belediye Başkan Vekilli Tuncay Sonel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin yüksek kesimlerinde görülen kar yağışının, bugün itibarıyla kent genelinde etkili olmaya başladığını söyledi.

Kış mevsiminde karla mücadele çalışmalarında kullanılacak tüm iş makinelerinin bakım onarımının tamamlandığını bildiren Sonel, karla mücadele için ekiplerin hazır bekletildiğini belirtti.

Belediye olarak kış mevsiminde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm hazırlıkları tamamladıklarını dile getiren Sonel, şunları kaydetti:

"Bu yıl karla mücadele çalışmalarımızı 21 iş makinesi ve 50 personelimizle 24 saat kesintisiz yapacağız. Cadde ve sokaklarda meydana gelebilecek buzlanmalar için de 14 ton tuz hazır bekletiyoruz. Ekiplerimiz meteorolojik verilere göre çalışma yürütecek. Tüm mahallelerimizde, ihtiyaç duyulması halinde diğer kurumlarımızdan da destek alacak şekilde planlamalarımızı yaptık. Tunceli olarak tüm kurumlarımızla karla mücadeleye hazırız. Vatandaşımızı hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğiz."