20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Zabıtadan sigaraya karşı yeşil elma

Zabıtadan sigaraya karşı yeşil elma - İBB Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Sirkeci'de stant kurup vatandaşları sigaranın zararları konusunda bilgilendirdi - Ekipler, sigara paketlerini aldıkları vatandaşlara yeşil elma ikram ettiİSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşları sigaranın zararları ve sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirdi.

3.03.2017 - 17:58

Zabıta ekipleri, Yeşilay Haftası dolayısıyla Sirkeci'deki Marmaray Durağı önünde stant kurdu. Vatandaşları sigaranın zararları konusunda bilgilendiren ekipler, sigara paketlerini aldıkları kişilere yeşil elma ikram etti.

"Sevdiklerinle Uzun Bir Gelecek İçin Tercihini Yap" sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sigara paketlerini görevlilere teslim eden çok sayıda vatandaş, çalışma dolayısıyla zabıta ekiplerine teşekkürlerini iletti.

İBB Zabıta Daire Başkanlığı Tanıtım ve Medya Koordinatörü Selman Enes Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İBB olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan en alttaki çalışana kadar "insanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı ve misyonuyla çalıştıklarını dile getirdi. Yücel, İstanbul halkının sağlıklı ve huzurlu yaşaması için yaptıkları çalışmaların süreceğini vurguladı.