30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Dr. Mehmet Öz ile THY yolcuları zinde uçacak

THY, dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı üzerine ‘Fly Good Feel Good’ projesine imza attı. Proje kapsamında Öz, uçak içinde sağlıklı yaşamın ve beslenmenin sırlarını yolcularla paylaşacak.

25 Temmuz 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Dr. Mehmet Öz ile THY  yolcuları zinde uçacak

TÜRK Hava Yolları (THY), tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen dünyaca ünlü kalp cerrahı, The Dr. Oz Show programının yapımcı ve sunucusu Dr. Mehmet Öz ile iş birliğine imza attı. Dr. Öz, THY için ‘Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Tarzı üzerine’ Fly Good Feel Good projesiyle, dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi THY yolcularına sağlıklı beslenme ve egzersiz tavsiyelerinde bulunacak.
 

VİDEOLARLA ANLATILACAK

Türk Hava Yolları’nın Dr. Öz ile gerçekleştireceği bu ortak çalışma, bayrak taşıyıcı havayolunun yolcularına sunduğu marka deneyimini çok daha ileri taşımak için geliştirdiği Fly Good Feel Good projesinin bir parçası olarak yürütülecek. Projede, THY resmi sitesi, sosyal medya hesapları ve uçak içi eğlence sistemleri üzerinden gösterimi yapılan uzman tavsiyelerinin bulunduğu kısa videolar ve basılı materyaller yer alıyor.

Bu iş birliği kapsamında Dr. Öz, İstanbul’dan New York’a giden TK01 sefer sayılı uçuşta, pilotların, kabin ekibinin ve Uçan Şefin (Flying Chef) de yardımıyla, şov programı The Dr. Oz Show ve Fly Good Feel Good projesinin içerik çekimlerinden önce yolculara büyük bir sürpriz yaptı. Dr. Öz, bu özel uçuş deneyiminde, uçak içi eğlence sistemi üzerinden sağlıklı yaşam çağrısı yapan mesajlar ve küçük hediyelerle yaklaşık 300 yolcuya oldukça keyifli dakikalar yaşattı.

ÖZEL ATMOSFER OLUŞACAK

Uçuşun öncesinde Dr. Mehmet Öz ile bir araya gelen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı “Temel ilkelerimizin başında misafirlerimize sunduğumuz marka deneyimini sürekli geliştirmek ve bu sayede uçuşlarının her anını daha konforlu ve keyifli hale getirmek geliyor. Uçuş deneyimleri boyunca onlara kendilerini iyi hissettiriyor olmak, ödüllü hizmet anlayışımızın önemli bir parçası. Dr. Öz, misafirlerimizin THY ile uçma ayrıcalığını uçak içinde daha güçlü yaşayabilmeleri için özel bir atmosfer oluşturacak” diye konuştu.
THY ile iş birliği için konuşan Dr. Öz ise “THY, uçak içinde farklı hizmet anlayışı ve mükemmel ikramları ile dünyaca ünlü ve ödüllü bir havayolu. Fly Good Feel Good ise, yolcuların uçuş deneyimlerinin sağlık ve zindelik boyutuna eğilen etkileyici bir proje  güzel bir örnek olacak” dedi.

DOKTORA FAZLA MİL  AVANTAJI

Dr. Öz ile gerçekleştirilen iş birliği, yolcuların uçuş öncesinde, esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlerin tümünü ele alan projenin bir sonraki aşamasını oluşturuyor. THY, Fly Good Feel Good projesi kapsamında ayrıca, programa kaydolarak uçuşlarında ekstra mil kazanabilen doktorların, uçakta ihtiyaç durumunda görev almalarını sağlayan, gönüllülük esasına dayalı “Uçan Doktor (Flying Doctor)” uygulamasını da başlattı.

THY, Bosna Royal’a sponsor oldu

Türk Hava Yolları (THY), Bosna Hersek’in en köklü basketbol kulüplerinden Bosna Royal ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Bosna Royal Direktörü Damir Krupalija, imzanın kulüp için olağanüstü olduğunu vurgulayarak, THY ile sponsorluk anlaşması imzalamalarının büyük bir adım olduğunu söyledi.
THY Bosna Hersek Bölgesel Pazarlama Sorumlusu Jusuf Jamakosmanovic ise uzun bir zaman sonra yeniden Avrupa’da mücadele edecek Bosna Royal’i bu yolda THY’nin taşıyacak  olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.