29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Qatar Airways, 2015'te İSG uçuşlarını arttıracak.

Qatar Airways, 29 Mart 2015 tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na yaptığı uçuşlarını arttırarak, günlük uçuş sayısını ikiye çıkartacak.

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Qatar Airways, 2015'te İSG uçuşlarını arttıracak.

Yeni uçuşlarda, iki yolcu sınıfı bulunan Airbus A320 faaliyet gösterecek.

Türkiye’de 10 yıldır başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Qatar Airways, ülkedeki ilk varış noktası olan İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı’na yaptığı uçuşlara 2004 yılında başladı.

Yolcu talebinin artması nedeniyle Türkiye’ye yapılan uçuşların sayısı da sürekli artıyor.

Qatar Airways şu anda Türkiye’de üç varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor. Bunlar; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (her gün), İstanbul Atatürk Havalimanı (haftada 10 uçuş) ve Ankara (haftada dört uçuş).

Doha ile Qatar Airways’in Türkiye’deki üçüncü varış noktası olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında haftada dört defa yapılan aktarmasız uçuşlara bu yıl, 22 Mayıs’ta başlandı.

Talepteki artış nedeniyle, havayolu şirketi 26 Ekim tarihinden itibaren bu uçuşlara üç tane daha ekledi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na her gün uçuşlar gerçekleştirilmeye başlandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na verdikleri hizmetin, başladığı günden itibaren olağan üstü bir popülerlik kazandığını belirten Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker sözlerine şöyle devam etti:“Gelecek yıl Mart ayından itibaren günlük uçuş sayısının ikiye çıkması ile İstanbul’a iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere verdiğimiz desteği arttıracağız. Yolcularımızın bu girişimimizi memnuniyetle karşılayacağından eminiz.”