3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Ankaralı patronlara koç geliyor

Dünyanın sayılı koçluk akademilerinden Sola Unitas CA, Ankaralı patronlara “Koçluk” yapmaya hazırlanıyor. Sola Unitas Ankara Temsilciliği’nin yürüteceği program ile işletme sahibi ve yöneticilerinin liderlik yeteneklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

20 Şubat 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ankaralı patronlara koç geliyor

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sola Unitas Koçluk Akademisi Ankara Temsilcisi Murat Bozkurt, “Takım Koçluğu” ve “Yönetici Koçluğu” programının Başkent işletmelerine artı değer kazandıracağını bildirdi. Sola Unitas’ın, aralarında Uluslararası Koç Federasyonu’nun da bulunduğu dünyada otorite kabul edilen üç önemli kurumun lisansına sahip Türkiye’deki tek koç akademisi olduğunu ifade eden Bozkurt, “Bunun tüm avantajlarını Ankara için kullanacağız” dedi. 

YÖNETİCİ KOÇLUK

Hedef kitlelerinin “İş dünyası” olduğunu vurgulayan Bozkurt, “Bugün dünyanın en başarılı uluslararası şirketlerine baktığımızda yönetim kurulu başkanları, CEO’ları veya diğer üst düzey yöneticilerinin kişisel koça sahip olduklarını görmekteyiz. Yine ülkemizde de özellikle büyük ölçekli şirketler, yönetici ve yönetim becerilerini geliştirme programlarında, başarı planlamalarında, kariyer danışmanlığı konularında, Yönetici Koçlarından giderek daha fazla yararlanmaktadır” dedi.