29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Beypazarı’nda bayram bereketi

Ankara’nın tarihi turistik ilçesi Beypazarı, Kurban Bayramı’nda ziyaretçilerin akınına uğradı. Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 

25 Ağustos 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Beypazarı’nda bayram bereketi

Yılda 400 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan Beypazarı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de en gözde seçeneklerden biri oldu. Büyükşehirlerin bunaltıcı havasından uzaklaşmanın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler ilçeye akın etti. Tüm otellerin önceden rezervasyonla dolduğu Beypazarı’nda işletmeciler, Türkiye’nin her tarafından artan ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Konaklama yerlerinde olduğu gibi tüm turistik işletmeler ziyaretçilerin ilgisinden memnun kaldı. Mevsim normallerinin üzerindeki sıcak havaların tadını çıkarmak isteyen tatilcilerin yanı sıra, günü birlik turlarla ilçeyi gezenlerin sayısının da oldukça fazla oldu.  

YÖRESEL LEZZETLERi TATTILAR

Beypazarı’na özgü ürünlerin satıldığı yöresel ürün pazarından alışveriş yapan, Beypazarı güveci, yaprak dolması, 80 katlı baklavası gibi yöresel lezzetleri tadan ziyaretçiler, telkari gümüşlerini yakından inceleyip, konak ve müzeleri de gezdi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, doğal güzellikleri ve yöresel ürünleriyle binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.