26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çetin: Sorgusuz biat etmeyin

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin velilere seslenerek, “Çocuklarınıza sorgusuz sualsiz bir şekilde insanların peşinden gitmelerine fırsat vermeyin” dedi.

23 Eylül 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Çetin: Sorgusuz  biat etmeyin

Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sirkeli İlkokulu’nda bir program düzenledi. İlköğretim Haftası programında konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “İnandığımız değerler ‘oku’ der. İlk emir okudur. Burada öğretmen kardeşlerimin yapmaya çalıştığı insanlığı cehaletten kurtarmaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmanın yolu eğitimden geçiyor” dedi. 

Öğrencilere ve velilere önemli uyarılarda da bulunan Başkan Çetin konuşmasında şu mesajları verdi: “Çocuklarınıza sorgusuz sualsiz bir şekilde insanların peşinden gitmelerine fırsat vermeyin. Eğer böyle olursa inşallah Asım’ın nesli yetişir. Bizler belediye olarak okullarımızın, öğrencilerimizi ve hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle İlköğretim Haftasını Kutluyor, yeni eğitim öğretim yılında tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum. 19 Eylül Gaziler Gününde tüm gazilerimizi saygıyla, minnetle yâd ediyorum.”