30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Eminevim’den 100 aileye tapu

Başkentte evlerine kavuşan müşterileriyle bir araya gelen Eminevim, 100 aileyi daha ev sahibi yaptı. Şirket Başkanı Emin Üstün, “Orta gelire sahip insanlarımızın ev sahibi olmasına fırsat veriyoruz” diye konuştu.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Eminevim’den 100 aileye tapu

‘Elbirliği’ uygulamasıyla müşterlerini faizsiz sistemle  ev sahibi yapan Eminevim, çeyrek asrı aşan tecrübesiyle hizmetlerini sürdürüyor.

Yurdun dört bir yanında düşük taksitlerle ev sahibi olma hayali kuran onbinlerce kişiye ulaşan şirket, yılın son ayında Ankaralılar’ın tapu heyecanına ortak oldu.

Keçiören Ihlamur Kasrı’ndaki tapu teslim törenine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, 100 aileye tapuları teslim edildi. 

GÖNÜL BİRLİĞİ KURDUK

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 27 yıldır hizmet verdiklerini belirterek, “Eminevim, Türkiye’de yüz binlerce insanı ev ve otomobil sahibi yaptı. Sistem bir dayanışma ve gönül birliğinden oluşuyor. İnsanlar faiz ödemeden maliyeti düşük bir şekilde ev ve otomobil sahibi oluyor. Bizden ev alan, otomobil alan Ankaralı müşterilerimizle hep birlikte aynı mutluluğu yaşadık. Biz Türkiye genelindeki 100 şubemizle alt ve orta gelir seviyesindeki insanlarımızın ev sahibi olmasına fırsat veriyoruz” diye konuştu. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün ise, “2017 yılının Kasım ayı sonuna kadar 15 bin 276 ev ve otomobil teslimatı yaptık. Bununla birlikte 26 yıllık Emin Şirketler Grubu olarak toplam 111 bin 708 ailenin ev ve araç sahibi olmasına imkân sağladık” dedi.