26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Gecekondulardan bir bir kurtuluyor

Oturulmayan ve uyuşturucu madde kullananların uğrak yeri haline gelen gecekondular, mahalle sakinlerinin de şikayeti üzerine acilen yıkım çalışmalara başlandı.

22 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gecekondulardan bir bir kurtuluyor

Altındağ’da kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar 45 binden fazla gecekondu yıkımı gerçekleştirilen ilçede, 175 gecekondu daha yıkıldı. Atıfbey Mahallesi’nde yıkıma dahil edilen 175 gecekondu, belediye ekiplerinin özenli çalışmaları ile kavgasız gürültüsüz şekilde gerçekleştirildi. 

ÇEHRESİNİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ 

Altındağ’ın her geçen gün daha da modernleştiğini belirten Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Belediye olarak, kaçak yapılara asla taviz vermiyoruz. Altındağ için gece gündüz çalışıyor, halka hizmet ediyoruz. Yaptığımız yıkımlarla birlikte Altındağımızın çehresini güzelleştiriyoruz. Altındağ’da harabe resmi silip, tamamen daha modern ve estetik bir resim çiziyoruz” dedi. 

YIKIMI VATANDAŞ TALEP EDİYOR 

Altındağ’da yıkımları artık vatandaşın talep ettiğini belirten Belediye Başkanı Veysel Tiryaki dönüşüm hakkında şu mesajları verdi: “Belki de Altındağ’daki en büyük başarımız dönüşüm ve değişimi halkımıza kabul ettirmek olduğunu düşünüyorum. Zihinlerde bu anlayışı yerleştirmek de özel bir çaba ve gayreti gerektiriyordu. Vatandaşın desteğini hissediyoruz. Dönüşüm çalışmaları ile beraber Altındağ her gün daha çok değer kazanıyor. Çocuklarımız mahallesinde daha rahat ve güvenli şekilde okullarına gitmeli, annelerin, babaların aklı evlatlarında kalmamalı, kimsenin hayatı kararmamalı. Biz Belediye olarak, daha modern ve güvenilir bir ilçe sunuyoruz Altındağlılara. Sağlıklı yaşam standartlarına ulaştırıyoruz. Başkente yakışır bir Altındağ hayalimiz gerçek oluyor.”