29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Gençlerin yeni tercihi Rulo Döner

Başkent’in lezzet duraklarına bir yenisi daha eklendi. Hatay’ın efsane lezzeti “Antakya Döneri” Ankaralıların ayağına geldi. Başta öğrenciler olmak üzere gençlerin yoğun olarak yaşadığı Gazi Mahallesi’ne “Rulo Döner” açıldı.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gençlerin yeni tercihi Rulo Döner

Gençliğin popüler mekanı haline gelmeye aday olan Rolo Döner’in açılışı eğitim, medya ve iş dünyasından birçok kişiyi bir araya getirdi. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ve eşi Beyza Pazarcı’nın açılışını gerçekleştirdiği “Rulo Döner” de gelenlere “Hatay Döneri” ikram edildi.  

PATENTLİ TAVUK ÇORBA

Konuklarla yakından ilgilenen mekanın sahipleri Okan Yörük ve Eymen Sülükçü,  “Amacımız hem kaliteli, hem ucuz bir şekilde Türk mutfağının lezzetlerini başta gençler olmak üzere vatandaşlara sunmak. Gösterilen ilgiden çok memnununuz” dedi. Her kesime ve her keseye uygun farklı menülerle işe giriştiklerini belirten Yörük ve Sülükçü, “Gazi Mahallesi toplumun her kesiminden insanların yaşadığı, öğrencilerin yoğun olarak kaldığı bir yer. Hatay dönerimizin yanı sıra gün boyunca ‘Rulo Çorba” adını verdiğimiz ve patentini aldığımız tavuk çorbamızın servisine de başladığımızı eklemek istiyoruz” dedi.