27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Gültepe’de güller açacak

Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin’de (Gültepe Mahallesi) yapılan yüzme havuzu ve spor kompleksi ile Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, bugün törenle açılıyor.

24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gültepe’de güller açacak

Altındağ’ın her mahallesine hizmet götüren, fiziki yapıyı olduğu kadar sosyal ve kültürel yapıyı da değiştirmek için büyük projeleri hayata geçiren Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana “Ankara’nın Teksas’ı” olarak bilinen Çinçin Mahallesi’nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi.  Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.

MÜTEVAZİ AÇILIŞ

Yepyeni başlangıçların adresi olan Çinçin, artık karanlık geçmişine sünger çekiyor. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan yüzme havuzu ve spor kompleksi ile Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, bugün saat 14:30’da açılıyor. Tüm Altındağlıları bu sevince ortak olmaya çağıran Altındağ Belediye Başkanı  Veysel Tiryaki, coşku dolu ancak mütevazi açılışlar yapmayı sürdüreceklerini belirtti.

Bugün açılacak olan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. Kadınlara sunduğu konfor ve yemyeşil çevresiyle kadınların dünyasını değiştirecek olan kültür merkezi, derslikleri, spor salonu ve çok amaçlı kullanım alanlarıyla kadınlara sanat, spor ve kültürel faaliyetlerle dolu bir hayatın kapısını aralayacak. 

SPORUN ADRESİ

Başta gençler olmak üzere tüm mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yüzme havuzu da, bugün açılıyor. Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen 2 yüzme havuzu, bölge halkına sağlıklı bir yaşam vaad ediyor. İçinde iki yüzme havuzu, 2 hamam, jakuzi, sauna ve özel dinlenme odalarının bulunduğu, kendi otoparkı bulunan spor kompleksinin, kısa zamanda hem Altındağlı vatandaşların hem de Altındağ dışından gelenlerin bir numaralı adresi olması bekleniyor.

Daha önce 3 havuzu Altındağ’a kazandırdıklarını belirten Başkan Veysel Tiryaki, özellikle çocuk ve gençlerin bu spor tesisinden faydalanmasını çok arzu ettiğini belirtti.