29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Alışverişe var mısınız?

Bu hafta sizlere miniklerin vazgeçilmezlerinden doğal lezzetlere, makyajdan saç bakımına kadar alışveriş listesi hazırladık. Bu sayfaya göz atmadan alışverişe çıkmayın.

FATMA ERSOY 7 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Alışverişe var mısınız?

Bebeklerin yeni gözdesi PP biberonlar

Dr. Brown’s Options Serisinin geniş ağız PP biberonları, bebeğinizin gaz sancıları bittiğinde hava akış kanalı çıkarılarak sızdırma ve akma yaşanmadan kullanılmaya devam ediyor. Yenidoğan ve kolik sancısı çeken bebeklerde ve kolik sancısı sonrası kullanılabilen patentli biberonlar; gaz sancılarını azaltıyor ve besindeki C, A ve E vitaminlerini koruyor.

Şeffaf görünümlü parlayan emzikler 

Yeni damaklı emzik olarak raflardaki yerini alan doğal ve sağlıklı Bebe D’or Crystal emzikler, tritan malzemeden üretilen şeffaf görünümlü siperi üzerinde parlayan desenleriyle bebeklerin ilgisini fazlasıyla çekecek.

Doğal ‘yaprak tuz’

Türkiye’nin en büyük doğal kaynak tuzlası olan Kırıkkale Delice’de, oluşturduğu sera tipi üstü kapalı havuzlarda, tamamen hijyenik koşularda üretim ve paketleme yapan Mayi Tuz yeni yaprak tuzuyla size leziz sofralar vadediyor. Rafine edilmemiş, ısıtma işlemi uygulanmamış tamamen katkısız ve doğal olan Mayi Yaprak Tuzu hem sağlığına hem de damak tadına  önem verenler için çok özel bir ayrıcalık sunuyor.

Ege’den uzanan asırlık koku: Sığla 

Asırlardır varlığını sürdüren ve birçok alanda kendine yer bulan kadim sığla ağacı, kokusuyla baş döndürüyor. Dünyada sadece ülkemizde bulunan Sığla ağaçlarının güzelliğinden ve kokusundan ilham alan Türkiye’nin ilk kolonyası Selin, bu eşsiz kokuyla bizleri Ege’nin ormanlarında yolculuğa çıkarıyor. 

Çocuğunuzu korumayı ihmal etmeyin

Çocuklukta sadece bir kez yaşanan ağır güneş yanığı, ilerleyen yaşlarda cilt kanserine yakalanma riskini ciddi bir biçimde arttırıyor. Avène Lait Enfant SPF 50+ Losyon, güneşin UVA-UVB ışınlarına karşı çocuğunuz için geniş spektrumlu çok yüksek koruma sağlar. Parfüm ve paraben içermeyen ve yüzde 100 fotostabil olan Avène Lait Enfant SPF 50+, suya karşı çok dayanıklıdır, göz yakmaz, iz bırakmaz...

Şimdi senin zamanın

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Maurice Lacroix, lüks ve zarif dokunuşları ile saat dünyasına iz bırakıyor. 30 mm çapında pembe altın kaplama kasaya ve lacivert tonda kadrana sahip Eliros Date Ladies modeli gücün ve zarafetin simgelerini açığa çıkarıyor.

Göz alıcı kirpikler  

Etkileyici bakışların vazgeçilmez parçası olan, kirpiklerinizi beslerken kusursuz görünmelerini sağlayan Flormar’ın çok sevilen Precious Curl Maskara’sına eklenen suya dayanıklı maskara ile gün boyu akmayan dağılmayan kusursuz bir görünüm elde edeceksiniz! Kremsi formülü ile kirpikleri tere, neme, suya karşı korurken, birikme ve topaklanma yapmayan yapısıyla yaz sıcağında, spor salonunda, plajda ilk uygulandığı gibi kalan Precious Curl Waterproof Maskara ile kirpiklerinde maksimum hacim yaratarak kusursuz bakışlara sahip olacaksınız.

Farklı saçlara özel köpük

Yenilikçi ürünleriyle farklı ihtiyaçlara hitap eden Ashley Joy, yeni ürün serisinde yer alan saç köpükleriyle saçları şekillendirirken besliyor. Güneşin ve tuzlu suyun etkisiyle rengi solan, bakımı zorlaşan ve şekil almakta direnen saçlar için geliştirilen saç köpükleri şekillendirmenin yanı sıra, UV koruması sunarak saçların ihtiyaç duyduğu bakımı sağlıyor.