27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Değişmeyen kahramanımız babamız

Bu Babalar Günü’nde hayatınızın süper kahramanını hediyenizle sevindirmeye ne dersiniz? En şık ayakkabı modelleri, baba ile çocuğun bir örnek giyebilecekleri kıyafetler, yadigarlık armağanlar… Kararsızların hayatını kolaylaştıracak rehber bizden gelsin.

17 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Değişmeyen kahramanımız babamız

MODA

Özel koleksiyon

Koton, babalara özel olarak hazırladığı ‘Babası ve Oğlu’ koleksiyonu ile farklı hediye önerileri sunuyor. Erkek çocuklarının ilham aldıkları babaları ile bir örnek giyinmesi konseptinden yola çıkarak hazırlanan koleksiyon, bu özel günü daha da anlamlı kılıyor.

 ‘Baba’ indirim

Sezonun trendlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Elle, bu özel günü yüzde 70’e varan ‘baba’ indirimler ile kutluyor! Size ise babanızın stiline uygun hediyeleri seçmek kalıyor… 

Tıpkısının aynısı

DeFacto Babalar Günü’ne özel hazırladığı ‘Tıpkısının Aynısı’ koleksiyonuyla kendi tarzını oluşturmak isteyen baba ve çocuklara şık seçenekler sunuyor. Eğlenceli kombinlerin yer aldığı koleksiyon modayı yakından takip edenlerin adresi oluyor.

DEKORASYON

Kahve severlere

Kahve severlere sunduğu değişik kahveleri kadar farklı mug koleksiyonlarıyla da kendinden söz ettiren Starbucks, Babalar Günü’nde babaları unutmuyor. Göz, bıyık ve kalp desenli özel mug ile babanıza kendini çok değerli hissettirebilirsiniz. 

Yadigarlık hediyeler

Paşabahçe mağazaları, Babalar Günü’nde de babasına özel bir hediye almak isteyenlere sıra dışı seçenekler sunuyor. Yazı ve eskiz setleri, el işçiliği ürünü olan satranç takımları, Çeşm-i Bülbül tespih ve Star Wars temalı kupalar koleksiyon yapmayı seven ve hobilerine düşkün babalar için yıllarca saklayabilecekleri hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Yüzde 50’ye varan indirim fırsatı

Kiğılı stil sahibi babalar için en şık ve en konforlu hediye alternatiflerini yüzde 50’ye varan indirim fırsatıyla sunuyor. Yaz sezonuna canlı renkleri, hafif, terletmeyen ve kırışmayan kumaşlarıyla damga vuran tişörtlerden kanvas pantolonlara, gömleklerden ceketlere birçok hediye seçeneğiyle, babasına şıklığı yakıştıranları bekliyor.

Bir yerine üç hediye

Süvari, Babalar Günü’nde tüm babaları “Baba Büyüksün” kampanyasıyla mutlu etmeyi hedefliyor. Süvari’nin bu özel gün için hazırladığı kampanyası kapsamında 3 Gömlek veya 3 Tişört 99.90 TL. Kampanya gömlek ve tişörtlerde geçerli. 

AKSESUAR

Tarz sahibi olanlara…

Değerli taşları, özenli işçiliğiyle sanat eserine dönüştüren Lion Diamon, Babalar Günü için özel olarak hazırladığı koleksiyonuyla, tarz sahibi babalara en etkileyici hediye seçenekleri vaat ediyor.

KİŞİSEL BAKIM

Kendini ifade etmenin yolu saçlarAxe, kendini iyi hissetme ve ifade etmenin ilk yolu olan saçlara wax, jöle ve sprey jöleden oluşan üç farklı format ve farklı ihtiyaçlara hitap eden üç farklı seçenek sunuyor. Ürün, alternatif hediye isteyenlerin tercihi olabilir.

Lüksün kokusu

Kurucusu ve vizyoneri Nicole Mather’in hayal gücü ve dünyaca ünlü parfümörler Mark Buxton ve Francis Camail tarafından değerli birer sanat eseri gibi tasarlanan House of Sillage, Dignified parfümünü koku tutkunu babaların beğenisine sunuluyor.