30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Her telden alışveriş

Kara kışa bir kala hazırlıklarınızı tamamladınız mı? Kar kapıdan girmeden gardırobunuzu ve evlerinizi yenilemek için en uygun zaman. Listenizi yapın alışverişe başlayın.

26 Kasım 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Her telden alışveriş

TEMİZLİK

Tozlanmayı geciktiren temizlik

Banyo mutfak yüzeylerinden cam yüzeylere, çelik, metal, ankastre ürünlerden mobilyalara, kristal ve cam avizelerden araçlara varıncaya kadar birçok farklı alanda kullanılabilen Highgenic Silikonlu temizleyici, uygu-landığı yüzeylerde temizlik ve koruma sağlıyor.  

MODA

Soğuktan korunun 

Soğuk günlerde sizi sıcacık tutacak kuş tüyü dolgulu, katlanıp çantaya sığdırılabilir renk renk şişme montlar, nefes alan ve teri dışarı atan termal içlikler ve taytlar, soğuk, rüzgar ve yağmurdan korunmak ve sıcaklığını koşullara göre ayarlamak isteyenler için tasarlanmış 3’ü 1 arada yağmurluklar botlar, bereler, eldivenler ve sizi soğuktan koruyacak. 

Chiara Ferragni ile buluşma

Çok seyahat eden ve gittiği her yere modayı da yanında götüren ünlü blogger Chiara Ferragni ile Samsonite Cosmolite serisi yeniden hayat buluyor. Chiara’nın seçtiği ürünlerden sadece 100 adet var. Bu şanslı kişilerden biri de siz olmak istiyorsanız, ürüne shop.theblondesalad.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

Kişiye özel tasarım

O bag’in kış koleksiyonu özellikle kürk, örgü ve yün kenarlıklarıyla dikkat çekiyor. Kişiye özel tasarlanabilen gövde ve aksesuarlarıyla ilgi odağı olan çantalar, sayısız renk ve değiştirilebilir çanta sapı, fermuarlı iç çanta ve kenarlık seçenekleriyle her zevk ve tarza hitap ediyor.

Klasiğin en modern hali

Divarese koleksiyonuna siyah, toprak, taba, vizon, taş, haki ve bordo renkler hakim. Püskül ve metalik aksesuar gibi detaylara da yer veren marka, klasiğin en modern halini sunuyor. Ayrıca sezonun dikkat çekici parçaları süet, western tarzı botlar günlük stile fark katan parçalardan.

El emeği göznuru…

Sevdiklerinize hediye alırken, güzel bir sosyal sorumluluk projesinin de bir parçası olmak ister misiniz? Cevabınız evet ise, Nef Vakfı tarafından hayata geçirilen ve ihtiyaç sahibi kadınlara gelir yaratmak üzere yürütülen Hay Atölye ürünleri tam size göre... 

Kumaş kaban zamanı

Bu sezon kumaş kabanlar moda… Yüzde 60’ı yünlü kumaşlardan oluşan sıcacık, 150 özel kaban tasarımı ile Koton, her stile hitap ediyor. Markanın bu sezon için belirlediği 5 farklı kumaş kaban trendi kış soğuklarında içleri ısıtırken şıklık vaat ediyor. 

BAKIM

Saçlarınızın direncini artırın

Tıpkı cildimiz gibi saçımızın da bakımlı ve sağlıklı görünmesini isteriz. Urban Care’in cansız ve yıpranmış saçlar için geliştirdiği seri Extreme Resist Repair, içeriğinde bulunan amino asitler, protein, elastin ve enerji kaynağı aktifler sayesinde saçınız için gerekli onarım, yapılanma ve direnç sağlıyor.

Doğal bir dokunuş

Tabia, yaz ve güneş sonrası yıpranan cildinizi yenilemek için badem yağı ürününü sunuyor. Sonbahar ve yaşanan ani hava değişimlerinin etkisini doğal bir dokunuş ile cilde geri kazandıran yağ, yıpranmış saçların güçlenmesinde de kullanılıyor.

DEKORASYON

Ahşabın karşı konulmaz sıcaklığı

Evimizi dekore ederken bazen tamamen kişisel konfor sağlayacak ve zevkimizi yansıtacak mobilyalara ihtiyaç duyarız. Tam da bu noktada berjer koltuklar imdadımıza yetişiyor. Loda Mobilya, yeni ürünü Prisma berjer ile nostaljik bir çizgide huzur sunuyor.