3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Nar kokulu bir bayram

Bayramın tadı da kokusu da alışverişi de başka. Candy Crush temalı şeker, şekersiz kakaolu fındık ezmesi, bayram güzelliği için bakım seti, bergamot, yasemin ve narlı kolonya... Bayramlık ürünler, kampanyalarıyla geldi.

18 Temmuz 2015 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Nar kokulu bir bayram

NANE FERAHLIĞI

İçeriğindeki yüzde 100 nane yaprağı özleri ve nane aromasıyla zenginleştirildiği belirtilen yeni Palmolive Body Butter Nane Keyfi Duş Jeli,  kremsi formülüyle cildinizi yumuşak ve pürüzsüz hissetmenizi sağlayabilir. Vücudunuzda bırakacağı temiz, ferah ve enerjik etki yaz sıcaklarında size iyi gelebilir.

ÇAY AĞACI BAKIMI

FarmasI gözeneklerin sıkılaşmasına, lekelerin ve siyah noktaların görünümünün azalmasına yardımcı olacak Dr. C Tuna serisini tanıttı. Yüz kremi, yüz yıkama jeli, temizleme toniği, el ve vücut kremi, sos serumu, balm, el ve vücut losyonundan oluşan seri oluşturulurken çay ağacı yağı kullanılmış.

HASSAS CİLTLERE UYGUN

Konsantre bitkisel aktifler içerdiği söylenen Bionnex Preventiva SPF 50+ Güneş Koruma Spreyi’nin, güneşin zararlı ışınlarına karşı tam koruma sağladığı söyleniyor. Hassas ciltler için hipoalerjenik yapıda formüle edilen ürünü her yaş grubu kullanabilir.

FARKLI KOKULARI DENEYİN

Kolonya markası Selin’in, yeni parfümlü kolonya serisi farklı zevklere hitap ediyor. Seride bulunan Ada Limonu, Bergamot& Yasemin, Pembe Greyfurt&Nar, Satsuma&Nane ve Lavanta koku seçenekleri gün içerisinde bunalım anlarında ferahlama imkanı sunabilir.

FENOMEN OYUN PAKETLERDE

Kervan Gıda, dünyada fenomen haline gelen oyunlardan Candy Crush’ın 6 farklı ürününü bayram paketi olarak İstanbul’daki Migros’larda satışa sundu. Bayram paketinde yer alan kare sakız, metre sakız, bıyık şeker, renkli lolipoplar ve Bebeto Candy Crush temalı yumuşak şekerler bayramın eğlencesi olabilir.

HEDİYELİ ALIŞVERİŞLER

Ayakkabı Dünyası’nda yaz kampanyası başladı. Temmuz ayı boyunca seçili ürünlerden bir çift ayakkabı alan herkese ikincisi hediye! Yaz alışverişini fırsata çevirmek isteyenler ayrıca yüzde 40’a varan indirimli ürünleri inceleyebilir

GELENEKSEL KAMPANYA

Çift Geyik Karaca, geleneksel dokunuşları güncel çizgilerle birleştiren, yeni spor-şık, koleksiyonuyla bayramı karşılıyor. Marka ‘geleneksel bayram fırsatları’ kampanyasıyla farklı ürün seçenekleri ve yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor.

TRENDİ YAKALAYIN

L’Oréal Professionnel tarafından geliştirlen brown (kahverengi) ve blonde (sarışın) kelimelerinin birleşiminden meydana gelen yeni saç rengi Bronde tanıtıldı. Inoa amonyaksız olduğu söylenen saç boyası 2015’in yaratıcı saç renkleri trendini yakalamış gibi görünüyor.

KARAMELLİ FİYONK

VIktor & Rolf’un karamel notalarına sahip parfümü Bonbon, modanın ikon modellerinden biri olan fiyonk tasarımlı şişesiyle dikkat çekiyor. Pochet du Courval’ın usta zanaatkarı tarafından dizayn edilen şişede pembe tonları kullanılmış. Parfümün kokusu kadar görüntüsüne de önem verenlerdenseniz bir göz atın.

ÇANTANIZI HAZIRLAYIN

Tatile giderken çantanıza ne koyacağınıza karar verdiniz mi?   Avon tatilde bakımlı olabilmeniz için bir liste hazırladı. Sun+ Serisi, Planet Spa Caribbean Escape Işıltı Veren Vücut Kremi, Ultra Colour Renkli Dudak Balmı ve yeni Foot Works Serinletici Köpük listede bulunuyor. Göz atmakta fayda var.

ŞEKERSİZ FINDIK EZMESİ

Sarelle, ‘Şeker İlavesiz Kakaolu Fındık Ezmesi’ ile formuna dikkat edip damak tadından ödün vermeyenler için ideal. Fındık ezmesinin içinde GDO, trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddenin de bulunmadığı belirtiliyor.